• Mr Blue
    4.6k
    Ako ne možemo u dvomeču pobijediti sve ove nabrojane onda bolje da ne igramo LP uopće.. No, bit će to dobro.
  • Keyser Soze
    19.1k
    Ma jasno, ali je bolje da igraš s nekakvim prvakom Makedonije ili Albanije nego prvakom Švicarske.
  • Crni86
    21.3k
    Neka mi igramo ligu prvaka kako god jer nam to omogucava da ekipa ostane na okupu, sto nam omogucava jos godinu dana uigravanja pa novog napada na lp itd itd.

Liga prvaka nam donosi ogroman financijaki kolac i itekako se olaksat poslovanje klubu, a samim time i buducu kompetitivnost. Pa neka se skrumpali kroz sva pretkola protiv najlaksih protvnika, totalno ne bitno, ako to znaci da ce npr sergi ostat jos jednu sezonu kod nas.
  • Mr Blue
    4.6k
    Apsolutno, ali mislim da se ne bi trebali bojati Thuna, Aarhusa ili Levskog ako mislimo išta ozbiljno. Možemo mi protiv svih njih, još kad se malo pojačamo..
  • emilperska
    15.7k
    Na SP idu Scott, Arber, Livi, možda i DDB i Bakrar.

Ako svi ispadnu u nekoj šesnaestini finala ili osmini, nisam siguran koliko je realno da igraju 2. pretkolo. To je 15 dana razmaka, moraš im dat nešto free da se tijelo regenerira itd. Vjv bi se vratili, ali bi se lovili s formom do rujna.

A igrat protiv npr. Thuna bez 4 5 startera je gadno.

Pišem Livi iako pitanje što i kako s njim, referiram se na golmana općenito.
  • Crusades
    23.6k
    Arber ne ide kaj ne? Ispali od Poljske?
  • Guinness
    3.3k
    Mene plaši to 2. pretkolo.emilperska

Dinamo se ne boji 2., 3. ili kojeg već pretkola.
    Dinamo ganja pobjedu protiv Milana na Maksimiru u zadnjem kolu za prolazak u knock-out fazu Lige prvaka.

Dinamo je velikan.
  • emilperska
    15.7k

Izgorio mi mozak danas. Mislim na Bennacera koji ionako odlazi, pišem Arber. Ne znam koja je veza bila.

Plus da jbt, Radeljić. On je naš na SPu isto.
  • Niko1986
    6.5k
    Jasno da se ne treba bojati, ali nije isto hoće ti put do Lige prvaka biti The New Saints - Drita - Celje ili Kairat - Thun - AEK.
  • emilperska
    15.7k
    Dinamo se ne boji 2., 3. ili kojeg već pretkola.Guinness

Nekad je manje opasno napasti Milan/Inter/Atalantu/Fener u Maksimiru tijekom rujna ili siječnja nego igrati s Dancima ili Šveđanima sredinom srpnja.
  • Chempers
    1.3k
    Ako ne možemo u dvomeču pobijediti sve ove nabrojane onda bolje da ne igramo LP uopćeMr Blue

Ovo je dosta nevaljala logika. Bit ćemo vjerojatno daleko od idealne forme, moguće bez par igrača, prvenstvo nam neće ni početi...Neka smo i dvije klase bolji od tipa Thuna ili Mjalbyja to su opasni protivnici za tu fazu natjecanja.
  • vjeko1701
    24.2k
    Tolko brige a na kraju ćemo izvući Tre Fiori. Mislim da nema smisla previše vremena trošiti na ovo dok god ne završe sva prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.