• MateG
    242
    nitko nije favorit protiv nas, sve ćemo ih pomest, neka drhti cijela Europa :D (nije sarkazam ako tko misli da je, mislim da stvarno trebamo tako razmisljat)
  • criticus
    7.6k
    meni se 22% čini puno premalo

ovdje je jedino AEK favorit protiv nas
    miro

Matematički modeli tako ne funkcioniraju. Recimo mi krećemo iz Q2, to uvelike utječe na model. Plus ovaj model je temeljen na elo rejtingu oko čeg isto ima prijepora jel baš najbolji. Konsenzus je više da je najmanje loš :smile:.
  • Dzoni
    5.4k
    meni se 22% čini puno premalomiro

Možda da, ali po istim tim simulacijama smo među 6 momčadi s najviše šansi da kroz kvalifikacije uđemo u LP
  • miro
    8.8k
    kužim ja kombinatoriku i množenja vjerojatnosti, pa samim time što imamo 3 kola za proć matematički nam pada šansa, ali opet, to bi značilo da su i ostali nositelji koji kreću iz 2.pretkola tu negdje između 20% i 30% što isto nije realno po meni
  • Ivdzo11
    9.6k
    Aek 3 kola prije kraja ima 6 bodova vise od paoka i olya...

Gyor u zadnjem kolu igra protiv Kisvarde za prvaka...

Aarhus u 90+5 za pobjedu danas...

Sutra Hearts Rangers igraju i Midtjylland svoju ligasku utakmicu
  • Klenx
    11k
    Aek 3 kola prije kraja ima 6 bodova vise od paoka i olya...

Gyor u zadnjem kolu igra protiv Kisvarde za prvaka...

Aarhus u 90+5 za pobjedu danas...

Sutra Hearts Rangers igraju i Midtjylland svoju ligasku utakmicu
    Ivdzo11

Tako je, fino se odvilo sve ovaj vikend.
    AEK je na +6, 3 kola do kraja, u međusobnim ogledima se lako to istopi, ali stvarno su na 90% naslova rekao bi.
    Imaju doma PAO i Olympiakos, u gostima su kod PAOK-a. Trebaju im 4 boda da matematički osiguraju. Ali zbog međusobnih ogleda top 4 ekipe vjerujem da će im trebati i manje.

U Mađarskoj je ostalo jedno kolo, Gyor u gostima kod Kisvarde koja je 8., pobjeda je titula. Ovaj tjedan mađari pauziraju, 16.5. im je zadnje kolo.

Aarhus drži pritisak na Midtjyllandu, ali mislim da neće tu biti sreće za njih.
    Danas ćemo biti pametniji nakon tekme Hearts - Rangersi, ako tu bude 1x s obzirom da je Celtic dobio za vikend, Rangersi će biti na rubu eliminacije iz bitke za titulu.

Sve u svemu, zasad se dobro odvija sve, nadamo se da će se tako i nastaviti.

Po stranici "Football meets data" Olympiacos i PAOK skupa imaju 12% šanse za titulu, Rangersi također 12%, Ferencvaros 34%, Midtjylland 53%.
  • Blue Label
    242

Zbog čega nam je to bitno? Zar nije da su Shaktar i red star ispred nas?
  • Crusades
    23.6k
    Mislim da zbog nositeljstva u (eventualnom) playoffu LP.
  • Klenx
    11k
    Zbog čega nam je to bitno? Zar nije da su Shaktar i red star ispred nas?Blue Label

Odgovorio ti je kolega prije mene da.
    Zbog nositeljstva, još možemo upasti u nenositelje.
  • Droljo
    27.3k
    Šta točno moram pratit onda? Šta nam još igra? Da je realno..
  • Fan
    2.2k

"Po stranici "Football meets data" Olympiacos i PAOK skupa imaju 12% šanse za titulu, Rangersi također 12%, Ferencvaros 34%, Midtjylland 53%."

Dovoljno je da jedni od ovih ne budu prvaci i nositelji smo u play offu 100%
  • emilperska
    15.7k
    Mene plaši to 2. pretkolo.
    Realno tamo smo svi očekivali eventualno Astanu ili Borac. A očekuju nas prvak Bugarske, Rumunjske, Azerbejdzana, prvak Švedske, prvak Švicsrske možda Danske i Poljske.

Mislim netko od njih ce na kraju biti i nositelj, ali svejedno gadnije nego ikad prije radi tih Danaca, Bugara, Šveda, Azera, Švicaraca..

Fkt ne specifično..
  • Keyser Soze
    19.1k
    Bit će ključno u Q2 izbjeći Thun, Aarhus, Levski i slične. Ne trebamo ih se bojati, ali bi svi radije New Saintse u tom dijelu pretkola.
  • Dzoni
    5.4k
    Thun, Levski, Mjallby itd su ekipe koje su i lošije od nas i imaju skoro nikakvo iskustvo Europe. Neke ekipe kao Thun se već sad polako ispuhuju pa imaju 1 pobjedu u 5 utakmica, a do 7.mjeseca tko zna što će biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.