• ZG plavi 01
    174
    navodno citam da su Talijani odbili, sad jel istina, nemam pojma
  • Jima
    1.5k
    Ekipa, ako netko ima viška ili čuje da netko prodaje dvije karte za Panamu, javite u inbox. Hvala
  • KtcGoat
    4.4k
    Jel moze neko objasnit razliku izmedju ulaznica namijenjenih nama i ovih koje su u slobodnoj prodaji. Zasto neko npr ne bi uzeo ove u slobodnoj prodaji ako su nase rasprodane. Itd, nemam blage o tome pa pitam.
  • fakin
    3.8k
    Ako se ne varam za navijace su mnogo jeftinije nego ove u slobodnoj prodaji
  • ZG plavi 01
    174
    pa koliko ja znam na svjetskom ne postoji kao na euru sektori sa navijacima nego je prakticki sve pomjesano tako da ti je svejedno
  • Milki1
    27

Jebo im ja mater retardiranu u picku to mi je najjgore kad je sve mijesano pa ja i jos 15 engleza oko mene gleda i ostalih koji ne navijaju nit za jedne nit za druge
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Odakle ovaj zakljucak? Pozicije iza gola su rezervirane za navijace, pa i nasi su dobili kontigent jeftinijih ulaznica. Miksano idu vise kategorije kao i za generalnu prodaju.
  • danguba
    12
    Pa da slicno kao npr sad za finale kupa, svaka repka ima tribinu iza gola za svoje, istok i zapad je mix
  • dd29
    886
    Kako trpa segečić
    Čovjek treba igrati u prvoj postavi, bolja verzija marca pašalića
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Da zovne segecica posra bi sam sebe u usta jer je rekao da ako cemo zvat igrace iz slabih liga treba i ocekivanja smanjit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.