• don
    19.5k
    vidim ga na videu ispod sjevera sa rukom u zraku i "Ajdeee" :cool:

na stranu koliko je na terenu dao, ali doveden je karakteran igrač sa bogatim iskustvom i nikako ne može biti neka velika pogreška.

zahvalan i skroman lik, a proša je u nogometu onoliko koliko malo igrača uspije.
  • Keyser Soze
    19k
    Ma i jučer si vidio da je lik klasa i baš mi je drago da se dojmio Boysa jer sumnjam da je imao ovakvu podršku u Italiji, ovo je i za njega nešto novo, a titula se ne uzima svaki dan.
  • Orc123
    15.6k
    Odlicna taktika Bobana, mi se cini, s Bennacerom.....spustit mu maksimalno cijenu tako da ga se Milan zeli posto poto rijesiti i onda ga dovedti za kikiriki.....takvu klasetinu mi u sredinu ne mozemo dovesti tako da ostanak Bennacera za neku realnu placu s nekim bonusima uvijek bi potpisao prije nego da placam kakav srot od 2-3mil eura iz hnl ili iz vana.....da, bio je ozlijeđen ali tek ove polusezone, u najboljim je godinama, nije imao neke teze ozljede i ne vidim razlog da ga ne bi potpisali ukoliko postoji i najmanja mogucnost za to i zelja s obje strane.

Ti u svakom njegovom potezu vidis da je jednostavno klasa.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Čak i da dolazi besplatno i da smo voljni za duplo podići svoju gornju granicu opet je isplativije te novce dati desnom krilu nego zadnjem veznom
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ni blizu isplativije. Vezni red je puno bitniji za dobit utakmicu nego krilo.
    Bez Misica uvik izgledamo sranje i imamo probleme. Evo i jucer bez Zajca nije to to, Soldo ne moze ni blizu to nadomjestit. A na krilu smo prezivjeli i sa Topicem kad je trebalo
  • ElDorado
    10.7k
    Jučer kad je ušao kao da se odjednom sve posložilo. U LP bi nam bio zlato.
  • rokikaciga
    13.2k
    Zdrav Bennacer je igrac za Real Madrid. Ako dobijemo njega za Europu isplatilo bi mu se dat i 2 milje godisnje.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ja bi ga isto preplatio i kockao se jer mozemo ozbiljno profitirati sa njim, a ta placa od 2 mil ce bit jednu sezonu dvije max, tesko da bi se zadrzao duze. Nije ko Pericev ugovor na 6 godina po 2 miliona
  • hardek
    9.8k
    Kod Bennacera, ako postoji mogućnost da ga se zadrži treba iskoristiti ono što Rijeka radi. Manja (za njegove pojmove) plaća i da mu pripada visok % od budućeg transfera.
  • bazooka93
    208
    to ti je pandorina kutija s tom placom.
    Potencijalno Bobanu na vrata mogu pokucati Beljo Misic i Livakovic i trazit povisice jer ako moze on zato ne mogu ja.
    Uz to je i previse sklon ozljedama
  • rioda
    15.5k

To nije loša opcija, ali u njegovim godinama teško možemo očekivati neki izdašni transfer. Idealno bi bilo dogovoriti osnovnu plaću + velike bonuse po nastupima, uspjesima itd. jer bismo se tako osigurali u slučaju ozljeda. Samo teško da će to prihvatiti ako negdje može dobiti više u fiksu.
  • hardek
    9.8k
    Pa Bennacer ima 28 godina, ne vidim zašto nebi bilo moguće da odigra sezonu tu na razini i sljedeće ljeto netko (npr. Saudijci) daju 5 milja za njega. Njemu 50% 2,5 milja plus plaća ispadne mu praktički kao što trenutno zarađuje u Milanu.

Ne mogu se oteti dojmu da je njegova situacija s ozljedama ove sezone bila nesretna više nego nešto kronično ali lako moguće da sam u krivu. U periodu od 9 mjeseca do odlaska na AFCON praktički nije bio ozljeden ako se ne varam. Problem se desio odlaskom na AFCON.
  • Paggini
    80.9k
    Iskreno bih uopće se maknuo od njega, ma koliko na momente dobar bio. Niti nam je nasušno potreban, a trebaju nam krila + Livaković + obrana ako odu jedan od ove dvojice, a iskeširati solidnu, solidnu paricu (za naše standarde) za potencijalno kronično ozlijeđenog lika na poziciji gdje imamo dovoljno kvalitetnih igrača mi nije smislena politika trenutno. Mislim, neću se ljutit sigurno ako ga potpišemo, klasetina je, ali mislim da imamo puno bitnijih nadopuna od njega.

A i na kraju krajeva, ne vidim svemir u kojem bi on potpisao puno puno manji ugovor nego što može dobiti vani.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Svaka mu čast, klasa je, al bolje potpisati 2 solidna vezna za cijenu njega jednog.
  • Laugreano
    5.5k
    700k placa+ 15k po nastupu, i 50% buduceg transfera. Tako neki sistem naci. Sa ovim bonusima po nastupu, stitis se od ozljede. A 700k je i Peric skoro zarađivao ozlijeđen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.