• KtcGoat
    4.1k
    pocelo je to jos u 7mj prosle godine
    To kaj i dalje izgleda kao da je sada pocelo, je nesto drugo :rofl:
  • NitkoBitan
    36.2k
    Krace ce trajat izgradna Kranjce nego njihove juzne tribine, ne bi da je rade od zlata. A da ne govorim o tome da njihovi navijaci ni ne znaju kako ce ta tribina tocno izgledat, spekulira se :rofl:
  • Hnlovac
    4.8k
    Ajde neka ih, malo po malo. Doduše imam dojam da tolko dugo grade jer mi se čine veliki temelji + ojačanje brda iza

Velež rihta svoj stadion, Zrinja dobiva novi natkriveni Istok, Borac stavlja krov na Istok, Željo Južnu tribinu, ući će iz 2. lige Čelik s Bilinim Poljem

Malo po malo i liga im ima korektnu infru kak je prije bilo i s obzirom kakvi su
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    da ne govorim o tome da njihovi navijaci ni ne znaju kako ce ta tribina tocno izgledat, spekulira se :rofl:NitkoBitan

Važno je da su već kupili godišnju za idućih 10 godina ili koliko, a tribine nema
  • NitkoBitan
    36.2k
    Mislim da im je ta akcija bila za istocnu tribinu koja je vec davno dovrsena. Jug grade javnim novcima.

Edit: Provjerio sam, prodavali su i za jug prosle godine. Besparica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.