• Crni86
    21k
    Nek griješi, tako se najbrze uči. Kada ako ne na +10?Zagi

Pa tocno to. I rade da grijesi on nego mmaee i slicni.

Ne znam, ocito se moj komentar shvatio kao negativan. Meni je sasvim normalno da grijesi i grijesit ce jos. Mali nije gotov stoper.

Ali to ne znaci da se nesmije prokomentirat da je imao koju gresku. Imat ce ih i jos.

Neki igrači su dobili status gotovo bezgriješnih bozanstava dok se ovom u prvoj seniorskoj sezoni pod povečalom proučava svaka i najmanja greška. Samo to.Zagi
    Znas sam kolko šmekam Stojketa i da sam ga branio puno puta u smislu da ima talent, ali mislim da i sam znas da nu priserem kao sto sam jucer napiso isto da kao za odgojnu mjeru treba ic van jer na 1 dobar idu 3 losa poteza. To kaj neko pogrijesi ne znaci odmah da je los igrac. Pa i kad dobimo 7:0 bude gresaka… to je sastavni dio sporta.
  • Zagi
    17.2k
    Ali to ne znaci da se nesmije prokomentirat da je imao koju gresku. Imat ce ih i josCrni86
    Sve pet ali jbg kak onda nitko ne kometira McKenninu igru jučer? Kak je on neki bezgriješni brejvhart stoper? Valjda ne vidim nevidljive kretnje ili postavljanja u rangu VVDa ili nekaj.
    Opet moram na faks da bi shvatio ovu igru....

Mislim ciničan sam ali fakat ne kuzim zakaj se malog toliko secira....
  • marcio amoroso
    50.2k
    Sergi je najbolji stoper lige, uvjerljivo. To pokazuju brojke, ali i tržište. To što ga razni novinari crne, a naši navijači upadaju na taj vlak meni ne znači ništa. Čovjek ima elitne brojke i to je jedina istina.
  • Crni86
    21k
    Mislim ciničan sam ali fakat ne kuzim zakaj se malog toliko secira....Zagi

Mozda jer se od njega ocekuju velike stvari? Da se ne ocekuju velike stvari i ne vidi se njegov potencijal vjerojatno bi ekipu bilo briga.

Mozda jer je i pokazivao stvarno brutalne predstave i onda cim to padne malo ispod, ljudi to smatraju “losjom” predstavom.

Ja bi reko da mu je toliko seciranje i trazenje tih sitnih gresaka vise pohvala nego kritika. Bar s moje strane, jer znaci da od njega ocekujem vrhunske stvari u buducnosti.
  • Zagi
    17.2k
    Mozda ti ali to, koliko sam ja ubrao, radi ekipa koja u nastavku kaze da je Galešić bolji igrač ili da nije niti blizu Šutalu.
    Mozda lokalpatriotizam.
  • jakov1
    1.5k
    Dominguez je izvrstan i talentiran.Jos-Optimus

Slazem se 100%, decko je top stoper. Medutim, ne sjecam se nijednog stopera da je u vise stvari bio slican Mmaeeu. Ok, vjerojatno je to i zbog promjene profila kojeg se trazi za stopera, naravno da Dino Drpic nije kiksao na slican nacin kad je svaku loptu u vidokrugu slao u kuruzu, ali kad Domingueza usporedim sa Sutalom, imam osjecaj da bi Sutalo bio u najmanju ruku novi Pique da se rodio u Spanjolskoj.

Ne dominira zracnim prostorom iako je visok 188 ✅
    Svako remplanje u sprintu je 50-50 da ce past ✅
    Progresivna dodavanja koja suigraca uvale u guzvu ✅
    Nonsalantno rjesavanje presinga jer misli da je Iniesta (a nije) ✅
    Iskakanje iz linije na svaku priliku, jer eto, svi drugi stoperi su glupi jer vazu rizik i korist ✅

Ono zbog cega Sergi nije rupa kao Mmaee je to sto se ne spusta golmanu u krilo pred napadacem, ne postavlja se u blok udarca na 10 metara, ne boji se preuzeti odgovornost za obrambenu liniju. Najvaznije naravno, nije propuh u glavi.
  • Dzoni
    5k
    Molim te nemoj dalje komentirati nogomet, nije to za tebe.
  • Dudu
    3k
    Dugo nisam procitao vise gluposti ✅
  • blue heart 72
    3.3k
    Sergi je sa svojih 20 godina truba jer zna PONEKAD pogriješiti.
    Sva sreća da Nesta, Stam, Baresi, .... i ostali stoperi nisu nikada pogriješili
  • rokikaciga
    13.1k
    Stavit Sergija i marokansku prevaru u istu recenica je smrtni nogometni grijeh. Za pokoru 3x Dinamo ja volim, 2x Plava kosulja i donacija Zakladi Nema predaje
  • Mr Blue
    4.6k
    To što ga razni novinari crne, a naši navijači upadaju na taj vlakmarcio amoroso

Zapravo je bolesno koliko ljudi traži 'dlaku u jajetu' ovom iznimnom i mladom stoperu. Generalno mi je bolestan cijelu taj način razmišljanja, kao da nije igrač Dinama.

Imam osjećaj da se baš Dominguezovi nastupi seciraju u najmanji (nebitni) detalj i ekipa kao da navija da ovaj dečko ne uspije samo da mogu kasnije ovdje napisati 'jesam vam rekao', zato jer im iz nekog subjektivnog razloga nije šmekao kad je potpisan ili im je netko napunio glavu glupostima... a stvarno se svašta može čuti u vezi Sergija, ova tema ovdje to dokazuje.

Zar je toliko suludo ovom dečku, igraču Dinama, pružiti podršku i onda kada pogriješi nešto u svojoj mladoj karijeri?
  • jakov1
    1.5k
    Zar je toliko suludo ovom dečku, igraču Dinama, pružiti podršku i onda kada pogriješi nešto u svojoj mladoj karijeri?Mr Blue

Brate mili, kao da sam mu za nedjeljnim ručkom rekao da nek se drži škole jer u nogometu ne može napraviti ništa.
  • Zagi
    17.2k
    Općenito se u zadnjih par sezona počelo puno više istovarivati po mladim igračima.
    Potpuno mi je to neshvatljivo. Nekada su imali punu zaštitu.
    Valjda medijski tretman. Zlatne koke su bile zaštićene po narkosovoj direktivi , a ljudi ionak rijetko imaju svoje mišljenje.
  • Mr Blue
    4.6k
    Još gore, uspoređuješ ga s Mmaeeom...

Dečko je standardan prvotimac i količina pozitivnih strana u njegovoj igri debelo nadmašuje negativne.
  • don
    19.3k
    samo ću reći da bi bio izrazito razočaran ako ga prodamo za 15 milijuna iako je došao praktički besplatno, 1.2m.

ako ga zaobiđu ozljede i ako ga se ne proda ovo lito, ide u rekordnom iznosu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet