• Zagi
    17.2k
    MMaeu bi trebalo 20 metara prednosti da spasi situaciju onaj put kada je Gonzalez izbjegao offside zamku.
  • CerealKiller
    297
    Tvoja usporedba Domingueza sa Mmaeom je u najmanju ruku smiješna i definitivno spada u rubriku nepopularna mišljenja. A ovo "Šutalo za sirotinju" bolje da ne komentiram
  • Orc123
    15.6k
    stoper koji ti igra s 20 godina standardno cijelu sezonu, kojeg svi relevantni portali u Europi svrstavaju u sam vrh mladih talenata, igrac koji je vruca roba na trzistu za transfer preko 10 mil eura i ti takvog stopera kod kojeg su btw. I normalne oscilacije jer da nisu ne bi nikad dosao ovdje nego bi bio starter u Barci ili u krugu 3-4 stopera, ti takvog stopera usporedis s Mmaeom??! I jos k tome karakterno top decko, nikakvih peoblema, normalan i skroman.

Ti ga hladno usporedis s Mmaeom. Sta jos reci? Mozda najbolje nista.

I da, zaboravio dodati...covjek dobio poziv tamo za neku malu zemljicu u vidu U21 Spanjolske...jer eto, nema dovoljno po La Ligi stopera pa moraju kupiti skart po 1.HNL....
  • Dino
    5.3k
    Pa, mišljenje je definitivno jako nepopularno :lol:

Moj dojam o Dominguezu je pao u drugom dijelu polusezone, ali to je zato što sam u prvom smatrao da je (će biti) najbolji stoper kojeg smo ikad imali, iako dojam nije pao dovoljno da bi ga smatrao lošim. Čovjek je objektivno vrhunski stoper, teško je to osporiti.
  • scooniepenn
    6.6k
    Svasta se trpa pod nepopularno misljenje. Ovo bih okarakterizirao kao nesto drugo, a ne nepopularno.
  • Jos-Optimus
    10.1k
    Dominguez je izvrstan i talentiran. Trenutno nije bolji od Šutala kad je bio tu, a hoće li biti, to ne znam.
  • Crni86
    21k
    Decko ima 20 godina prva prava cijela seniorska sezona. Nit je flop kao Mmae niti je novi Sutalo vec sad.

Kak je optimus napiso iznad talentiran je i treba tek pokazat koji mu je limit. Nerealno je ocekivat da bude konzistentan odmah i normalno je da mu se desi par slabijih tekmi ko ova s goricom i vukovarom. Nista strasno i ajmo dalje.

Popravit ce on dojam vec za vikend s Rijekom.
  • Zagi
    17.2k
    Čekaj, on je jučer slabo odigrao? Kada?
  • Crni86
    21k
    a buraz opet je u opasnim situacijama bio los na lopti na protivnickoj polovici. Vjerojatno je pomogo i kriminalan teren, ali 3,4 puta se opako otvarala kontra nakon njegove greske. Bogu hvala pa smo igrali s Vukovarom a ne europu pa nije kaznjeno.

To od njega nismo nauceni da se dogada. Glupo je uopce ocekivat da je on sad gotov igrac nakon 3/4 jedne prave sezone. Grijesio je i grijesit ce kao i svaki mladi igrac.
  • Droljo
    26.8k
    Nema mjesta panici. Mlad je on još jako.
  • Zagi
    17.2k
    Tog se uopće ne sjećam.
    Sjećam se da je Zajc donirao loptu Gurlici , a McKennu izvrtilo na gol aut liniji prije gola.
    Valjda mi se pričinilo jer su im teme prazne.

Doduše sjećam se nešto od Domnigueza ... E da, kada je čisto oduzeo loptu onom malom kada je išao 1 na 1 sa golmanom i kada je prošao dvije linije Gorice sa loptom u nogama.
  • Dzoni
    5k

:lol: :lol:
  • Crni86
    21k
    pa pogledaj onda utakmicu opet.

Izgubio je 3,4 puta loptu i pokrenula se kontra. Jos kad nadodas da nam je jucer povratna trka bila slaba stvarno smo dobro prosli. Lako moguce da je teren veliki uzrocnik za to kao i ostalima.

Mogo si onda rec i da je Puljic kod gola upravo Sergiju pobjego.

Sjećam se da je Zajc donirao loptu Gurlici , a McKennu izvrtilo na gol aut liniji prije gola.
    Valjda mi se pričinilo jer su im teme prazne.
    Zagi
    Ne kuzim poantu. Ukljucio sam se u raspravu, mozes to napisat onda onima koji su zapoceli. Ja sam se samo nadovezao na tvrdnje da je Dominguez bezgresan. To nije istina, ali isto nije istina i da je mmae ili neki kriminalac. Decko je mladi igrac s izrazito visokim potencijalom.

Da dobro si se sjetio kako je Robina zaustavio. Pojeo ga je.

Meni je Sergi super igrac i ima visok potencijal. Ali realnost je da je njemu ovo prva prava seniorska sezona. Normalno je da ce grijesit, normalno je i da grijesi. To ne znaci da on ne pokazuje opet koliko je dobar u pojedinim situacijama.

Razumijem imate ptsp od Nicotinog hejtanja, ali s moje strane to uopce nije hejt nego pogled u realnost. Isto tako da Sergi ne radi te greske koje radi kod nas bi danas vrlo vjerojatno igrao u Barci, a ne kod nas. Kod nas je da te greske ispravi i da odraste.
  • deda
    44.8k
    Vidim ja da bi većina vas bila spremna prodati malog za 4 milje.
  • Zagi
    17.2k
    Neki igrači su dobili status gotovo bezgriješnih bozanstava dok se ovom u prvoj seniorskoj sezoni pod povečalom proučava svaka i najmanja greška. Samo to.

Nek griješi, tako se najbrze uči. Kada ako ne na +10?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet