• Noel
    20.6k
    Pretprodaja i narudžbe otvorene su u srijedu, a sveukupno zbog nikad većeg broja reprezentacija album sadrži nevjerojatnih 112 stranica i 980 sličica. Fizički će album izaći 1. svibnja, a kolekcionari sad već unaprijed mogu vršiti narudžbe.

Znači napopravljivi kolekcionari će morat dizat brze kredite za popunit album. Osim ako Panini ne namjerava prodavat paketiće po 10 komada sličica u njemu.

Ni skupljanje samoljepljivih sličica za SP više nije ko nekad. Sve su usrali.
  • NerminB
    1.2k
    Panini ko ana karenjina sunce ti ljubim.
  • jedan u nizu
    17.9k
    Album za 2022 godinu je imao 670 slicica. Bilo je 5 slicica u paketu, dakle trebalo je 134 paketica.

Album za 2026 godinu ima 980 slicica ali ima 7 slicki u paketicu, a to je 140 paketica.

Znaci vise manje isto.

Razlika je u cijeni.
    Sada ce paketic kostati 1,80 eura (tako bar pisu), a prije 4 godine se ne sjecam koliko je kostalo (nisam kupovao) pa nez jeli bilo 5 kuna ili 1 euro.

vec za proslo prvenstvo se digla cijena u odnosu na Rusiju 2018 god

https://www.theguardian.com/business/2022/aug/31/inflation-pushes-average-cost-of-filling-panini-2022-world-cup-sticker-album-to-870-pounds-football
  • prefontaine
    8k
    A mene mater devedeset osme uvjeravala da je 2 kune puno za pet sličica...
  • Noel
    20.6k
    A mene mater devedeset osme uvjeravala da je 2 kune puno za pet sličica...prefontaine

Kad su povisili na 4 kune bila je opća histerija. Sazivali su se roditeljski sastanci po školama na tu temu.
  • ElDorado
    10.6k
    gledao par podcastas njim. Lik je baš ok. Još pokazao hrabrost 2005. protiv Srba u Bg kad je stao u zaštitu navijača.
  • Hnlovac
    4.7k
    Screenshot-20260403-105434-Tik-Tok.jpg

Top, i uz sve to nije AI govno :love:
  • KtcGoat
    3.7k
    Navodno glavni kandidat za preuzimanje Gane
    Fi-QNN7k-Xo-AAZwf-Q.jpg
  • vjeko1701
    24k
    Jel zna netko točan proračun koliko bi trebali zaraditi od vjerojatnih nastupa naših igrača na prvenstvu?

Predviđa se 13000 eura po danu, neki pišu i više, od prvog dana priprema sa reprezentacijom do eliminacije sa prvenstva.

Teško je točno izračunati koliko će se dobiti jer se dobiva za igrače koji su ti trenutno u kadru plus igrači koji su ti unazad dvije godine bili u kadru.

Nama su zasad kandidati Livaković, McKenna, Bennacer i Bakrar, ali unazad dvije sezone imamo i Sučića i Baturinu. Nisam siguran dal ima još netko?

Sad, ne znam koliko dobivamo za naše trenutne igrače pošto su svi došli u Dinamo tek ove sezone i ne znam koliko dobivamo za Sučića i Baturinu koji su otišli prošlo ljeto.

Od Katra smo zaradili 2,2M, a tamo je naknada bila 9500 eura po danu.
  • Dzoni
    4.9k
    Mbuku isto ide na svjetsko od prošle sezone
    Edit: ako se računa i 23/24 sezona, onda imamo i Šutala, a potencijalno i Deni Jurića
  • vjeko1701
    24k
    Iskreno, na Jurića i Mbukua sam skroz zaboravio. Za Šutala mislim da čak i ulazi. Pitanje je dal se pod "zadnje dvije" misli na ovu i prošlu sezonu ili dvije sezone prije trenutno završene.

Al nigdje ne mogu naći raspodjelu tih 13000k po danu, ovisno to periodu u kojem je igrač bio u klubu.

Ak se to sve skupa zbroji, mogli bi biti jako lijepi novci.

Edit: Našao da u izračun ulaze samo igrači koji su bili registrirani u klubu do dvije godine od početka prvenstva, znači početna točka je vjerojatno 1.7.2024. Šutalo ne upada.
  • marcio amoroso
    50k

Ja sam negdje pročitao da se dobije 20 tisuća po danu od početka priprema do dana kada reprezentacija ispadne sa svjetskog i da se novac dobije za igrače koji su u posljednje dvije sezone bili registrirani za nas.

Mi bi trebali imati Livija, Bennacera, McKennu, Sučića i Baturinu na pola. Možda još Bakrara ako ga pozovu i naravno Belju ili Stojkovića.

E sad kako to ide sa igračima na posudbi ne znam. Jel za Livija dobijemo novac mi ili Fener ne znam. Isto tako za Bennacera ili gore spomenutog Mbukua.
  • Hnlovac
    4.7k
    Bome će i Miško popuniti lijepo bađet ,pogotovo za njihove pojmove

Ovi dolje neće dobit ništa hvala Bogu
  • vjeko1701
    24k
    Gledao sam po internetu i jedini zaključak kojeg zasad imam je da bi za većinu trebali imati pola iznosa po danu jer je kod nas proveo jednu od zadnje dvije sezone. Livaković je iznimka i za njega bi trebali dobivati 1/4 pošto je samo pola sezone.

U suštini, ako će biti pozvani imamo - Livaković, Baturina, Sučić, McKenna, Benaccer, Bakrar, Mbuku i možda Beljo. Livi četvrtina, ostali pola iznosa.

Deni Jurić mislim da ne upada jer je bio cijelo vrijeme na posudbama. Možda za ona tri mjeseca između posudbe i prelaska u Bravo. To bi bila 1/8. Ali po toj računici onda imamo manje od pola za sve igrače koji su potpisali iza 1.7. prošle godine.

Svi koji su otišli prije 1.7.2024. ne upadaju u računicu.
  • Niko1986
    6.2k
    Ovi dolje neće dobit ništa hvala BoguHnlovac

Ide im Sigur vjerojatno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.