• criticus
    7k
    Može slika danasnje nase tribine?Rocky1986

Upiši u google "Romantika"
  • NORTE
    23.6k
    Može podsjetnik na simboliku ovog crvenog pijetla na žutoj zastavi? Negdi sam bio naletio na to, ali iskreno nemogu se sitit ni jel bilo veze sa BBB...criticus

1rnc7yci0ojl1ao7.jpg
    1989-90-Hajduk-DINAMO-2-3.jpg
  • znajdatevolimja
    2k
    Koje su se pjesme jučer pjevale da nisu dio standardnog repertoara?
  • fakin
    3.5k
    himna :rofl:
  • Trnjani
    99
    ja te volim, ja te volim dinamo; dinamo zagreb, ja volim dinamo zagreb, himna
  • marcio amoroso
    49.9k
    Obrisano par zadnjih postova. Neke stvari nisu za forum.
  • BBBaranja
    4.6k
    I u Mađarskoj zabilježen slučaj koji je potresao navijački svijet.
    Jedan od istaknutijih ljudi Piratesa (najjača grupa Green Monstersa) surađivao s murijom..
  • AC1593
    564
    Po nekakvom mom shvaćanju, Pirates je odvojena grupa od Green Monstersa. Stoje svi na istoj tribini, Piratesi stoje uvijek na istom mjestu, ali imam osjećaj da odvojeno funkcioniraju. Moglo se to zaključiti i po nekim događajima na ulici. Pa i po prijateljstvima. Ako se ne varam Piratesi su predvodnici prijateljstva sa Slaskom, dok Monstersi s Tornados Rapid.

Neka me netko ispravi ako bolje poznaje te Mađare, ne pratim ih detaljno pa ne mogu reći nešto sa sigurnošću.
  • BBBaranja
    4.6k

Ja mislim da nisu odvojeni, ali nisam sto posto siguran u to.
    Danas tog lika nisu pustili na tribinu,nije bilo ni organiziranog navijanja..
  • Keyser Soze
    18.7k
    Obrisano par zadnjih postova. Neke stvari nisu za forum.marcio amoroso

Identična situacija bila kad je bilo ono s tovarima pa je tema morala pod ključ. Neki nikako da shvate da ovo nije privatna whatsapp grupa nego javni forum i ubuduće bi za to stavljao ljude na hlađenje, nekad doslovno boli koliko neinteligentna pitanja neki postavljaju o takvim temama.
  • Hectorharatti
    388
    Pa sve su to javne tajne. Bolje da se zna prava istina nego da se vrte 100 lazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.