• Marktwain
    1.3k
    Tema Banirani korisnici je neaktivna 25 dana, hoće li i 26.?
    Koliki je koeficijent na to? :lol:
  • Peškaman
    8.9k

Probaj među braćom istaknuti zastavu koju imaš na profilnoj slici.
    Ako su ti Dinamo i Hrvatska svetinja onda se sjeti Pere Sučića i kakva je vrijeđanje trpio od braće nakon što je izabrao igrati za Hrvatsku.
  • Hnlovac
    4.6k
    Radeljić će igrati svjetsko prvenstvo :lol:

Rijeka 3 reprezentativca ajme
  • Noel
    20.5k
    Katar
    Švicarska
    Kanada
    Bosna i Hercegovina

Daleko najlošija i najsmiješnija skupina u povijesti svih svjetskih prvenstava. Švicarci mogu komotno prvi krug igrat sa drugom ekipom.
  • Dzoni
    4.8k

Dalić vizionar
  • Doktor Kunić
    6.4k
    boli njega kurac obrezani
  • Xpert1992
    516

Moguce da ga je Dalic danas pratio.
  • KtcGoat
    3.4k
    Koje mi standarde zapravo imamo
    Ovi slave plasman maltene kao mi medalju
  • cibona
    7.9k
    Probaj među braćom istaknuti zastavu koju imaš na profilnoj slici.Peškaman

Jesam. Nikad problema nisam imao. Možda se krećeš u krivom društvu :chin:
  • rokikaciga
    12.7k
    Drago mi je zbog mojih prijatelja, zbog Dzeke, zbog Vasilja, Sunjica, zbog Barbareza i svih BH igraca koji su krasili nas sveti dres. Drago mi je jer odvratni ciganski digici ne idu jos jedno svjetsko. I drago mi je jer mi je pun kurac vise te mrznje zbog proslosti a decki koji su sad igrali velikim djelom nisu niti rodeni tada bili. Jebote mali Alajbegovic je bio maaaalaa beba kad je nekolicina Sarajlij(?) slavila kaj smo ispali od turcina. I sad je to kamen spoticanja. Ja osobno nemam vise energije za to.
  • Kepec
    9.2k
    Dobro jebote jel se svaka tema mora pretvorit u rat, 90e i mržnju. BiH je danas opasno nadigrala Talijane, ljudi su im uputili 30 udaraca po golu i sasvim zasluženo otišli na svjetsko. Sad radi jednog lika koji kuri vatru treba preokrenut temu na muslimane, osmanlije, rat i logore. Daj odite spavat, Veliki tjedan je, u subotu nam Dinamo igra opustite se.
  • Ritam Ulice
    2.7k
    nisam primjetio da je Herceg bosna prosla dalje
  • cibona
    7.9k
    nisam primjetio da je Herceg bosna prosla daljeRitam Ulice

Nije. Prošla je Bosna i Hercegovina. Bravo još jednom, daj Bože da se susretnemo u finalu.
  • Tajno Ime
    332
    Screenshot-20260331-235102-Chrome.jpg čestitke svima koji podržavate
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.