• Dzoni
    4.7k
    Ne hejta se Belju jer je loš ili jer ima 3 neobična imena, nego se drka na Petkovića
  • Ludovic IX
    10.9k
    Gledao sam uzivo Cvitu (ok, nije čista devetka ali je napadac), Viduku, šokotu, dudua, mandzu, petka pa sad belju..

Ostali izmedju su bili klasa ispod( svaka čast na 29 golova henriqueza ali jedna lasta ne cini proljece..soudani je vise krilo pa ga nisam stavio ovdje)

To sto mi je beljo među ovih 7 najboljih napadaca dinama u zadnjih 30 godina( i među tih 7 ima boljih i lošiji a beljo je bolji od nekih vec sad) je za mene dovoljan razlog da budem zadovoljan njime i njegovom prvom sezonom.
  • GOAT
    5.3k
    zivot ce im biti laksi kad nauce da ti Petko moze biti drag bez da hejtas Belju i obrnuto.
  • Zagi
    16.7k
    Još uvijek? Teško. Zaboravim da je igrao tu dok ga netko ne spomene.

Beljo u prvoj sezoni zabio valjda duplo od Petkovog prosjeka. Zbilja bi se netko mijenjao da mozemo dobiti prime Petka nazad?
  • rokikaciga
    12.6k
    Ja sam jedan od onih "koji drkaju na Petka" ali sa Beljom sam odusevljen od trenutka kada je objavljen kao novi plavi 9. Znam decka koji ga je cuvao dok je jos kao golobradi tinejder igrao za Osijek 2 u 2.HNL, momak mi je rekao (jos prije nekoliko godina) da se jos tada vidjelo da je predodreden za velike stvari
  • Efes Pilsen
    15.4k
    za prime Petka bi mijenjao jbg. Prime Petko je cinio razliku u LP, Beljo tek treba..
    Napor je isti na obje krajnosti.
  • Zagi
    16.7k
    Ne za kolekciju naboljih Petkovih trenutaka. To postoji samo na nekom highligh videu.
    Za najbolju njegovu sezonu, a svaka je imala svojih amplituda...
  • Efes Pilsen
    15.4k
    pa imao je i Beljo amplituda.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Prime Petković, ona jedna od 20 njegovih utakmica kad krene je na razini Benzeme i to u europi protiv velikana i u reprezentaciji zlata vrijedi. Beljo možda (još) nema taj prime nego ima HNL konstantu što nam Petko nije pružao. Nije mi jasno to zašto mora bit ili ili i tu sad neki podijeljeni tabori, meni su oba jebeni
  • Sajla
    19.4k
    igrač koji igra stalno za 7-8, tu i tamo 9, ali isto tako za 5-6 nikad neće izazvati takve emocije kao onaj koji je stalno na 6, tu i tamo za 10, ali bez problema odigra i za 1.
    prime Petko koji se sprda s Krasnodarom ili Slovačkom je isti onaj koji se nije naspavao jer je do pol 5 igrao igrice pa u HNLu šeta cijelu utakmicu. zbog toga ga mrziš, a zbog onog prvog obožavaš. Beljo isporučuje, poprilično je konstantan i voliš ga zbog toga. ali status obožavanog je jako teško steći na taj način.
    ipak bih radije imao 11 Belji nego 11 Petkovića na terenu. ali 9-10 Belji i 1-2 Petkovića... to je momčad ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.