• Tajno Ime
    316
    Hercegovina :heart: Italiju!
  • plavosrce
    123
    Surinam vodi Boliviju, drugo polufinale Nova Kaledonija-Jamajka sutra, pobjednik ide na Svjetsko. Što više čitam ovo to sam gluplji majkemi
  • Pacho
    16.3k
    @Omake -ov Paniagua zabio Surinameu za 1-1
  • plavosrce
    123
    Kad sam vidio J.Cordoba na klupi Kolumbije skoro me streslo
  • mosad
    2.3k
    volim sto sam Ero od kamena stina
  • MateG
    210
    Radi igrača, i isključivo radi njih, bih volio da BiH prođe na svjetsko
    Ostalo ne…
  • striko
    3.2k
    Slavili naše poraze protiv Turske, Francuske a i Brazila 2006te.

Ne hvala.
  • blue heart 72
    3.2k
    realno, velika manjina je slavila. Naravno da se isticala istočna strana Mostara, ali je većina ljudi bila uz našu tešku.
    Ja osobno ne gajim neke posebne osjećaje prema nekoj od novonastalih država bivše Yuge, jedino mi je drago zbog Kosova, ali i to je više zbog naših istočnih susjeda, nego zbog samog Kosova
  • striko
    3.2k
    idemo u utorak slaviti na kružne tokove u Stolac. Ja na jedan ti na drugi :lol:
  • NerminB
    1.1k

Ti sto su slavili pobjedu turske su ograniceni ko balkon. U ovom podneblju (sjeverozapad i zapad bih) posebno ljude zaboli za turcima te su tradicionalno uvijek bili vise okrenuti ka zapadu, pa prije svega hrvatskoj i dalje.
  • Tajno Ime
    316
    Otiće daleko tema al Striko je u pravu. Za mene su svi isti...što se ne jave i priznaju da ih je HR spasila a ne bila agresor? Dvolični, nisu džaba poturice
  • striko
    3.2k
    Pa gdje su ti ljudi? Ne postoji članak gdje ne napišu UZP. Osim sportskih slavlja lešinarili su i po našim generalima, posebno nakon smrti Praljka.

Neću više pisati na ovu temu, svak svoje ima.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.