• KtcGoat
    3.3k
    Manuel Strlek od iduce sezone u Rk Zagrebu
  • KtcGoat
    3.3k
    Uskok istrazuje Pavleka i skijaski savez zbog izvucene love. Sumnja se da su izvukli oko 30m eura
  • Droljo
    26.4k
    Nema gdje se ne krade. I to brutalne cifre. Dno smo.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Meni samo nije jasno da je Uskok tek sad reagirao. Pa godinama i vrapci na grani pričaju kako se u tom savezu mulja i krade. Još od prve utrke na Sljemenu.
  • prefontaine
    7.8k
    Ali ovo su cifre od kojih boli glava. Znači u pitanju se ne stotine tisuća eura, nego desetine. Milijuna. Eura. Užas.
  • Sajla
    19.3k
    a dobro, kaj sad, pa za 30 mil se nemre ni jedna Kranjča napraviti, nisu to neki novci. ;)
    ali ak se mazne 30 milja (kroz koliko godina?), koliko se onda ukupno trošilo? nije baš da možeš jedan euro potrošit legalno, a jedan zamračit. najviše bi trebali pizdit sportaši, svi ti klinci i njihovi starci koji su uložili svoju lovu i trenirali u tko zna kakvim uvjetima, a ekipa lagano puni džepove s lovom koja je namijenjena za njih.
    mažnjava se svuda, lova se baca, pa kad to sve vidiš shvatiš da smo mi ustvari jako bogata država. jučer nakon posla uključim tv i na htv2 (kad smo već kod skijanja) nekakva emisija - ženskica koju nikad prije nisam vidio, stoji na skijama - evo nas u Kurtzen-Palatzu, ima tu staza kilometara i kilometara, žutih zelenih, crvenih, crnih, ima i skakaonica, u selu ima restorana i barova, apartmana i soba, a u centru i crkvica. informacije koje je inače baš teško doznati. ali htv je produkcijskoj kući xy pretočio naše eure da se ženskica i snimatelj odu malo skijati, snime kak im je bilo lijepo i pročitaju par informacija s wikipedije. i eto nama par dana prije Uskrsa emisija o skijalištu u Alpama na javnoj tv, savršen timing, baš mi je to trebalo. ne znam je li se netko sjetio napraviti serijal o stadionima, fino da javna tv plati obilazak po Europi, pogledaš utakmicu, prokomentiraš kakva je ponuda hrane i pića, transport, komfor na stadionu, blizina i cijena smještaja... i još si plaćen. ako se netko posluži idejom, pozovite me sa sobom da nosim torbe ili držim mikrofon.
  • austrijanac
    10.6k
    Naivni ste ak mislite da bu to stalo odlaskom Pavleka.
  • Dr Hofmann
    5.3k
    Američki san je prevara, iluzija. Hrvatski san je prava stvar. Vila na Ibizi mi je vrh.

Još je onaj jebeni Rojs najbolje dijagnosticirao kako se ovdje radi. Najjače kaj sam čuo ikad su: benzinske, naplatne kućice i jebeni kiosci od Tiska (to mi je show, ali vjerujem da se nekad na frekventnim lokacijama tu bralo lopatama). Ugostiteljstvo, građevina, ma di god ima živog keša.

Male plaće uz kanibalski sistem i eto te đavle. Još dodaš zajeban mentalitet ljudi ovdje i dobro je da smo živi još.
  • Dzoni
    4.7k
    Koliko se provrtilo para u savezu tijekom godina, još su i nesebični
  • mlinchica
    5.4k
    . ne znam je li se netko sjetio napraviti serijal o stadionima, fino da javna tv plati obilazak po Europi, pogledaš utakmicu, prokomentiraš kakva je ponuda hrane i pića, transport, komfor na stadionu, blizina i cijena smještaja... i još si plaćen. ako se netko posluži idejom, pozovite me sa sobom da nosim torbe ili držim mikrofon.Sajla

Imal je Knjaz “ Najljepša europska sela”, di je vodio gledatelje odnosno hrt pretplatnike.
    Baci mu ideju za stadione, ionak non stop nekaj kuha za hrt. :smile:

A ovo sa ski savezom .. isto mi je čudno kak nisu krenuli odmah na njih nakon kaj je Banderas otišao na onaj svijet.
    Kolika lova je otišla na hotel u centru grada za natjecatelje, zasnježivanje trga, oni šatori gore i VIP prekenjavanja … a kao, nikad frka s lovom.
    Svi sve znali, a nitko niš nije znao.
  • Sajla
    19.3k
    Imal je Knjaz “ Najljepša europska sela”, di je vodio gledatelje odnosno hrt pretplatnike. Baci mu ideju za stadionemlinchica

jel' dolazi na Dane Dugava? :)
  • mlinchica
    5.4k
    ne trebaš čekat dd, bude on na zapadu
  • OsamŠest
    7.2k
    jel' dolazi na Dane Dugava? :)Sajla

Kaj je tebi moj kvart europsko selo?!? :joke:
  • Sajla
    19.3k
    nisam ga nikad vidio...
    Dugave se vide iz visina, to su riječi Juri Gagarina :wink:
  • masacusec
    7.5k
    Nebi vedran pavlek to učinio. On je duša od čovjeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.