• Špicpapak
    146
    Ma ak na Belju misliš, imat će on do kraja sezone 25+ golova. Kako to ignorirati?
  • emilperska
    15.3k
    Gledam sastav ove Španjolske U21.
    Jbt njihovih prvih 11 bi bilo legitimni favorit ili al pari našoj A repki.

Pogotovo ovoj verziji bez Gvardiola i kroz par mj bez Luke.

IStrašna repka, bolesna koncentracija i u tih par godišta. Nema to ni Brazil ni Francuska.
  • Pacho
    16.1k

I onda pozovu Sergia iz HNL-a dok Daliban stalno jede govna u vezi istog.
  • vjeko1701
    23.8k
    On još živ negdje na internetu?
  • hardek
    9.5k

Nevjerovatno mi je koliko ga ljudi uzima zdravo za gotovo. Kad pogledaš recap cijele sezone, ovo što je on prikazao ove sezone je maestralno, koliko god to neki pokušali umanjiti. Obično imaš 2 vrste stopera, one tehnički potkovane ali nešto mekše ili tvrde old school stopere koji se muče s loptom u nogama, Sergi je savršen miks ta dva svijeta.

Griješio je, kao i svatko drugi ali njegov potencijal je ogroman. Također zanemaruje se njegov impact na ofenzivnim prekidima, gdje bi prije sezone rekao da će McKenna dominirat, ali Sergija lopta uvijek nekako nađe na korneru. Čudo igrač

Edit: @Omake može neki shortlist mogućih zamjena za Sergija ako ode na ljeto?
  • Borovljanin
    560
    može neki shortlist mogućih zamjena za Sergija ako ode na ljeto?hardek

Evo odmah jedan prijedlog - Galešić.

Jako volim Domingueza, ali mislim da bi njega najlakše (i najjeftinije) nadomjestili.
  • hardek
    9.5k
    Evo odmah jedan prijedlog - Galešić.

Jako volim Domingueza, ali mislim da bi njega najlakše (i najjeftinije) nadomjestili.
    Borovljanin

Meni je Gale drag, ali Sergi ima ono što ga čini praktički neprocjenjivim za nas a to je branjenje na širokom prostoru. Defenzivne tranzicije će nam biti puno veći problem iduće sezone ako nam stoperski duo bude Gale - McKenna
  • scooniepenn
    6.6k

Upravo to. Gale je nesto losiji tehnicki od Sergija, ali ne znacajno. No, sto se tice brzine tu je razlika po meni veca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet