• ElDorado
    10.4k
    Bennacer je dostigao razinu forma prije odlaska na africki kup. Protiv Slavena je odigrao vrhunsku tekmu. Tamo je igrao odlicnu i onda se desila ozljeda.
    Osobno moja jedina sumnja su njegove sklonosti ozljedama.
  • Zagi
    16.6k
    I na AFCONu se opet ozlijedio. Kaj bumo to ignorirali? I netom po povratku također.
    Nesreća? daj ajde, pa postoji paterna očito ...
    Koliko ima vrhunskih tekmi ove sezone za naš klub tijekom cijele sezone? Dvije, mozda tri?
  • vjeko1701
    23.7k
    On je prošao seriju ozlijeda i da, moguće da više nikad neće moći odigrati 2-3 mjeseca u komadu bez neke duže ozlijede.

S druge strane, moguće i da je taman u situaciji gdje ga možemo ugrabiti za relativno male novce i onda smo ulovili klasetinu.

Gledam povijest ozlijeda. On do tog koljena nije imao nijednu veću ozlijedu. Tu i tamo nešto da je više od tjedan dana. Nakon koljena klasični period drugih ozlijeda koje se vole vezati uz takvu tešku.

Opet je problem SP gdje će imati skraćen ili nepostojeći odmor i vjerojatno preskočiti pripreme što opet povećava rizik od novih ozlijeda.

Ne znam, imamo stručnjake u klubu i oni će valjda znati procjeniti koliki je rizik, kolko se od njega može očekivati i koliko novca imamo da bi ušli u taj rizik.
  • Zagi
    16.6k
    Jasno da ni ti ni ja nismo doktori sportske medicine niti imamo njegov detaljan karton ispred sebe da bi davali neke educirane procjene.

Ali obično kada tako neki igrač zrelih godina zareda sa serijom ozljeda, to se i nastavi.

Meni to izgleda kao neisplativa kocka. A opet mozda bude odlučujuć igrač u playoffu lige prvaka i sav ovaj tekst ide u smeće.
  • vjeko1701
    23.7k
    A možda je sve ovo već odavno u smeću jer nijedna strana ne razmišlja o nastavku suradnje.
  • Zagi
    16.6k
    Zato mi na forumu mozemo raspravljati čak i o nemogućim opcijama.
    I zakrviti se ako treba.
  • vjeko1701
    23.7k
    Ma sve skupa nebitno kad Kova objavi da se nakon svjetskog vraća u Dinamo do kraja karijere. Sa zlatom oko vrata na dočeku na trgu.
  • Zagi
    16.6k
    ... a Zvone potom objavi da je Kova na klupi siguran dok god je Bennacer u klubu.
    Da vidiš kojom se brzinom mijenja moje mišljenje o Bennacerovoj isplativosti ... :cool:
  • vjeko1701
    23.7k
    Samo ak Benaccer izjavi da je Kova najbolji trener koji ga je ikad trenirao. Onda ćeš imati podjelu unutar podjele.
  • Zagi
    16.6k
    Pa to je evidentno. Pitanje samo hoće li biti ulizica i to priznati ili ne.
  • vjeko1701
    23.7k
    Samo da ne izjavi da je Boban najbolji predsjednik, onda bi svi tvrdili da ga se platilo samo radi Bobanovog ega.
  • Zagi
    16.6k
    "Fata je Fata al dvaput je dvaput" .
  • don
    19.1k
    Pokazuju puno više poštovanja od njega.Mr Anderson

na koji način to on ne poštuje klub? Sta pričaš ti?

• Jesi vidio, dobro si mi kazao prije utakmice, krenuo sam putem da budem najbolji - kazao je Hoxha Bennaceru u stanci između dva poluvremena.

"Arbere, smiri se, nisi još najbolji, ima još drugo poluvrijeme." Odgovorio mu je Bennacer.

- Te rečenice Bennacera su najbolji dokaz kakav je profesionalac, kako ne pada u euforiju, nego je uvijek staložen - kaže nam izvor.

Dečki iz plave svlačionice o Alžircu imaju sjajno mišljenje, neki će nam kazati da se nameće kao neka vrsta lidera svlačionice, ali ne nekim verbalnim izražajima, već samom svojom pojavom, stavom i gardom.

Nije točno da nije zakasnio ni jednom. Jednom je zakasnio minutu! Ali ne na trening, tu zaista nikad nije zakasnio, ali tu minutu je zakasnio na okupljanje u svlačionici koje je na rasporedu sat vremena prije treninga. I zbog toga se ispričao...

Da, to nikako ne smijemo smetnuti s uma, svi, baš svi govore da se radi o iznimnom profesionalcu, potpuno posvećenom nogometu i Dinamu.

Hvala na ponudu za intervju, ali dat ću vam intervju kad nešto napravim u Dinamu.

ovo mi ne izgleda kao nepoštivanje kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.