• Orc123
    15.5k
    Igrao relativno kratko ali ti u svakom potezu vidis kakva je igracina ...ako se uspije naci neki model po kojem bi on mogao ostati ovdje to treba bez ustrucavanja iskoristiti.....klasa je klasa...
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Klasa teska, sumnjam da bi ga se guralo da igra uopce da ne postoji neka sansa da ostane
  • Oluja
    6.4k
    Ja sam uvjeren da će ostati jer ne vidim da je ovom sezonom zaslužio povratak u Milan a nama će svakako biti dobar.
  • vjeko1701
    23.7k
    U Milan ne, al kod nekih Arapa sigurno može dobit dobre novce.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    ali pitanje je zeli li on to ili ligu prvaka. 28 mu je tek
  • vjeko1701
    23.7k
    S jedne strane Liga Prvaka na dugom štapu, s druge strane solidna količina milijuna garantirana.

Ne znam. Em o onoj odšteti ne možemo niti pričati, em o nekoj sličnoj plaći. Ja osobno ne vjerujem ni 1% u njegov ostanak.
  • Fan
    2.1k
    Ako bi pristao pričekat rasplet kvalifikacija za LP...
    Vjerojatno bi mu mogli ponudit ugovor koji se npr. nudio Petku (1.2m po sezoni ak se ne varam?), al kolko bi Milan tražio...
    Ovo što vjeko kaže, kad ne bi bilo drugih biddera, vjerojatno bi ga dobili do 5m eura, al Arapi bi ziher mogli ponudit podosta više ..
  • hardek
    9.5k
    Mene kod Bennacera zanima jedna stvar, a to je zašto je predodređen za desnu 8-icu? Ja mislim da bi nam on na lijevoj 8-ici legao ko budali šamar, pogotovo za Europu. Bennacer - Mišić - Stojković, bombon
  • Xpert1992
    507
    Postoji sansa za jos jednu godinu posudbe.
  • Zagi
    16.6k
    Lijeva dominantna noga, isto kao i sa krilima . Prirodnije je . Točno kak je zabio gol danas.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    on ce milione imat i za 3 4 godine. A tada nece moc ozivit karijeru. A po meni ni liga prvaka nije o nekom dugackom stapu, sa njim,livijem i jos jednim dva pojacanja
  • hardek
    9.5k
    Ok, ali zašto onda ne može biti Stojković - Mišić - Bennacer? Kao da je programirano da Zajca mijenja Soldo a Stojkovića Bennacer i vice versa. Bennacer je zapravo točno ono što nam treba umjesto Zajca u Europi, brži na nogama i bolji u obrani
  • Zagi
    16.6k
    Potpuno se slazem no ....
    Stojketu je trenutno super pa iako bi na papiru najviše smisla bilo da on igra lijevo , u takvoj je formi da ga nebih micao nikam.
    Imam teoriju. Mislim da Stojketu jako paše ovo kaj je na kontra nozi jer ga to sili na kreaciju.Baš ono kaj mu je falilo .
    Da je lijevo , oslanjao bi se na šut . Dugoročno, ovo bi mu mogla biti najsretnija okolnost ikada.

A po igraču koji ne ostaje (Benni) , nebumo slagali momčad. Dapače, smeta me kaj dobija minute ispred Šunte al ajd, tko zna kakav je dogovor.
  • scooniepenn
    6.5k
    Bennacer je iznova i u ovo malo vremena pokazao kakva je klasa. Veza Miske, Stojke i Bennacer u dodatak Zajca je za mene najjaca veza koju smo imali u zadnjih ohoho godina. Ova trojka prvospomenuta je debelo nadmocna svima sa kojima cemo igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ako postoji mogucnost dobrog deala za nas be razmisljanja bih ju iskoristio.
  • Zagi
    16.6k
    20 minuta revijalne faze utakmice. Ajmo malo smanjiti dozivljaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.