• bskvorc7
    52
    20260311-115257.jpg
    Pioniri prosli u 1/2 finale... bas ih je gušt cuti kako pjevaju daj mi samo pobijede ...
  • Sajla
    19k
    lijepo ih je vidjeti i čuti kako slave, ali neka netko javi ovom "Kangi u nastajanju" s brojem 24 da podigne hlačice :lol:
    IMG-20260311-172959.jpg
  • NitkoBitan
    35.7k
    Kad nasi klinci igraju protiv tamnoputih u natjecanjima obicno su nasi za glavu nizi i 10 kila laksi, a kad mi dovedemo tamnopute kao da smo ih uzeli neuhranjene sa plantaza pamuka :rofl:
  • Kujtim Shalla
    9k
    zaboravio si reći i 10 godina stariji izgledaju (vjerojatno i jesu) dok naši svi neuhranjeni i izgledaju još mlađi haha
  • Pesca90
    118
    Pocetnih 11 protiv Rudesa:
    Znuderl-Zaja-Lagancic-Zebic-Mikic-Brundic-Bozkhov-Bakovic-Vlahovic-Abdallah-Perkovic.

Kapetan Rudesa Lucas Kwedi,sin Patricea.
  • Mihael2305
    1.5k
    Kapetan RudesaPesca90

Josip Radman je kapetan, ne Kwedi

Bit ce dobra mreža Rudeša opet, barem 6:0
  • Marc
    972
    Vidim dobili smo 3:0. Kakvi smo bili jel tko gledao? Tko je zabio?
  • flajšmašina
    303

Jona Benkotić 90' +3
    Leonardo Perković 36'
    Josip Brundić 25'
  • hardek
    9.4k
    Jona Benkotić 90' +3
    Leonardo Perković 36'
    Josip Brundić 25'
    flajšmašina

Bome Brundić u brutalnoj formi. Gledao sam highlightse od Benkotića i opasno me zaintrigirao, baš me zanima kako će se dalje razvijat
  • Georg Koch
    7.6k
    Kopirano sa IG stranice gnkdinamo.academy.
    Naša U16 momčad ušla je u polufinale Reece and Lauren James Cupa!

Na turniru kojeg organizira londonski Chelsea, Dinamo je natjecanje u grupi A završio bez poraza, pobjedama 1:0 protiv škotskog Rangersa i 3:2 protiv Bayerna te remijem 1:1 s domaćinom.

U polufinalu će Plavi igrati protiv ekipe Right to Dream akademije, a ukoliko se plasiraju u finale, ondje će se sučeliti s boljim iz dvoboja Chelseaja i Club Bruggea.

Želim našim dečkim sve najbolje u današnjim utakmicama i pozorno pratimo!

Bravo za sve :clap:
  • FazeN
    6.1k
    Vidim dobili smo 3:0. Kakvi smo biliMarc

S obzirom da je par "malo jačih imena" juniora koji misle da su već spremni za seniore malo poslano na hlađenje, dobri smo.
  • Paggini
    78.3k
    Upozorio bih te da malo smanjiš s "insiderskim" informacijama oko juniora.

Dogodilo se par puta da si imao dosta loše informacije, koje bez čekanja i malo promišljanja bacaš na forum koji to klasično upija kao apsolutnu istinu.

Čak i nebitno jel informacija točna ili ne, jednostavno nije ukusno dijeliti informacije o našoj DJECI na javnom forumu, pogotovo u negativnom kontekstu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.