• scooniepenn
    6.5k

Da, zaboravio sam da idu u playoff. No, za sve ostalo stoji sto sam napisao.
  • grba
    605
    FB-IMG-1772633471526.jpg

Preuzeto sa stranice Football Rankings

Projecirani potovi za iduću sezonu
  • fakin
    3.4k
    Real, Barcelona, United, Roma, Milan, Aston Villa, Hoffenheim i Midtylland. pa tko preživi pričat će.
  • Crni86
    20.6k
    Tehnicki bi nas onaj x s malmom mogao kostat direktnog plasmana u lp iduce sezone?

Vidim da prema trenutacnim rezultatima u ligama smo izjednaceni sa zvezdom al da trenutno oni idu….
  • rioda
    14.8k

Po čemu se gleda tko je bolji kad dva kluba imaju isti koeficijent?
  • austrijanac
    10.5k

Tko je vise osvojio u tekucoj/zadnjoj godini - zvezda vise u ovoj
  • Crni86
    20.6k
    nemam pojma, al znam da su svi i prije pisali da moramo mi proc a oni ne da bi ih prestigli…. Da su ovako ispred nas
  • Sajla
    18.9k
    Tehnicki bi nas onaj x s malmom mogao kostat direktnog plasmana u lp iduce sezone?Crni86

da bi ušli u LP izravno, svi koji su ispred nas po koeficijentu ne smiju osvojiti naslov. a to su Olympiacos, Rangers, Šahtar, Ferencváros, Midtjylland, PAOK i cigani. pa čak i da smo imali bolji koeficijent od cigana i da nam nije bitno tko će u Srbiji biti prvak, šanse da od ovih ostalih 6 nitko ne uzme naslov su nula.
  • Crni86
    20.6k
    zato sam napiso trenutno, jer trenutno cigani ulaze direktno u lp jer ovog trenutka im se poklapaju rezultati svih ostalih ekipa ispred njih
  • Sajla
    18.9k
    Šahtar (drugi, isti broj bodova) i Fradi (drugi s bodom manje) imaju zaostalu utakmicu pa je zato takvo stanje. daleko je kraj prvenstava, ali mislim da osim njih i u Grčkoj neće ostati takvo stanje. ne isplati se pratiti :(
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.