• ksapi
    7.7k

Mislim da je konjska balega bila u pitanju :rofl:
  • blueslavonija
    200
    nije bila konjska. imali su štelu da im djelatnik jedne privatne tvrtke iz VK koja odštopava i prazni kenjare kojekakve donira dio sadržaja. grozno.
  • austrijanac
    10.5k
    Torino neki dan namazao govnima ogradu od predsjednika.

Govna u modi :)
  • recikaj86
    734
    A nis, cuvajte govna za sutra pa se iseremo svi na poljudu :lol:
  • Slavonac86
    789
    mislim da ni to ne bi bilo prvi put, vec im je netko ostavio porciju govana u kavezu na jednom derbiju prije par godina
  • KtcGoat
    3.1k
    A nis, cuvajte govna za sutra pa se iseremo svi na poljudurecikaj86

Ja ih u rukama nosim
  • NerminB
    1.1k
    Stoka cetnicka. Ta nazovi grupica iz doboja ne smije odradit ni 10% gostovanja po bosni. Nedavno ih je cak i zeljin fotograf preslusao, sam na njih 20ak.
  • Kujtim Shalla
    9k
    od mjesta gdje je čaršija bila zakon do centra četničkog iskota , krkanluk najveći u Bosni. Da hoće ispasti pa neka se igraju tamo po njihovim pašnjacima. Nek se mažu govnima pa grle i ljube između sebe
  • SAS1987
    19.8k
    Green Dragonsi jucer zajedno sa poljacima (Legia?), dan prije tekme u Ljubljani, upali u Maribor. Rezultat upada je razbijanje prozora restaurant gdje volim jesti cevape i gdje sam jednom dobio salmonelu. Al za salmonelu sam kriv, nitko me nije tjerao da narucim piletinu :lol:
  • KtcGoat
    3.1k
    mozda je i netko od njih dobio salmonelu
  • NORTE
    23k
    Navijači nastavljaju akciju iscrtavanja 1200 grafita s grbom kluba u čast 120. rođendana Wisle Krakow koji je 22.5.

Osim ekipa iz Krakowa u akciju su uključene i sve njihove podružnice, evo radova jedne od njih:
    q0l0bCQ.jpg

Dan poslije rođendana igrat će zadnju tekmu sezone u kojoj će na svom stadionu proslaviti i povratak u 1.ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.