• vjeko1701
    23.3k
    Gle, ne mislim da bude sad neki nagli zaokret. Ne vjerujem. Al definitivno mislim da je Rebić napravio nešto kaj se ne radi, kolko god bio zapravo u pravu. U najmanju ruku, mislim da se njemu više neće popuštati ništa.

Zar je stvarno cudno da ako nista drugo, onda barem podsvjesno, odaberes prvu opciju?Pacho

Al danas je potvrđeno da to nije podsvjesno. Od igrača kojem je progledano kroz prste. Mislim da će dosta toga reći kazna koju će dobiti Kolarić.
  • Agramer86
    845
    čovjek (namjerno malim slovom) je doslovno priznao da je oprostio 3 crvena kartona igraču hajduka (namjerno malim slovom), ovdje jednostavno nema diskusije. On treba biti suspendiran do daljnjega!
  • sport
    5.7k
    Raci-Jurić penal za Rijeku,ista situacija jesenas Raci-Bakrar nema penala za Dinamo.
  • db-izbjeglica
    20.1k
    Meni ovaj kolarić od početka sudi loše, lik izgleda kao netko tko je instsliran na poziciju "najtalentiranikeg suca" jer eto, čini se kao lijepa priča i još je iz međimurja koje nema ni prvoligaša, ni drugoligaša, može suditi svima.

Čovjek je antitalent i što više sudi to su mu izvedbe gore.

On je jučer na terenu imao 6 ozbiljnijih situacija za suditi i svaku je dosudio krivo.

Penal na fruku
    Crveni na adjou-adjeiu (ili kako već)
    Rebić prvi start džonom
    Rebić drugi start laktom
    Prvi penal za rijeku
    Drugi penal za rijeku

Čestitke!
  • rioda
    14.6k
    Layec će mu skoro sve opravdati. Prvi penal opravdano poništen nakon pregleda, Rebić džonom na gornjoj granici žutog kartona, lakat isto tako, greška će biti što mu nije dao dva žuta. Prvi penal opravdano dosuđen nakon pregleda, drugi također - tako će otprilike izgledati izvješće. Možda jedno kolo preskoči HNL i to je to
  • criticus
    6.5k
    Prva stvar: čovjek prizna da je trebao dati tri crvena, a nije. Barem bi neko odgovoran treba istražiti jel to istina i ako je propitati ga zašro nije?

Druga stvar: ovakav napad na suca trrnera i igrača nije viđen od početka 2000, sad ćemo vidit što to HNS pokušava. Usmjeriti ligu u poštenu i normalnu ili navlači na mlin jednog olinjalog kluba. Ako igrač i trener prođe bez barem dvije utakmice suspenzije i pozamašne novčane kazne, sve je jasno.

Mislim svi znamo šta će bit, al eto pričam o normalnijoj ligi i savezu.
  • Droljo
    25.9k
    HNS bi samoinicijativno trebao strane suce delegirati za derbi. Od naših tko god dođe bude usran, posran i van pameti nakon ovog svega. Sudit će se svaki kontakt a od igre nebu ništa. Tu su tovari doma a nama ipak paše kad se igra.
  • Peškaman
    8.7k
    Očekujem potvrdu poništenog penala nad Frukom i žuti za simuliranje , prvi penal Rijeke da je rukom proširio tijelo i spriječio dolazak lopte do napadača Rijeke , drugi penal Rijeke da je igrač Rijeke prvi došao do lopte nakon čega dolazi do kontakta.
    I sve je to ispravno ali gdje je onda komentiranje i uspoređivanje situacije kao što je Bakrar/Raci na derbiju,igranje rukom Rebića itd.
    Živo me zanima hoće li komentirati mogućnost drugog žutog za Rebića kao što su prije koje kolo Radeljiću (ili nekom drugom igraču) analizirali da je zaslužio drugi žuti.
    Što će reći za Racia i obaranje Adjeia kao posljednji igrač.

I na kraju će to sve spakovat' kao da je 80% ispravnih odluka. Momak niti jednu "ključnu" odluku na utakmici nije donio ispravno nego ga je VAR ispravljao, da ne pričamo o kriteriju,kompenzacijama,nervozi na samoj utakmici.
  • striko
    3.1k
    Naše suce ne bi žalio ni da ih netko prebije na hodočašću. Nakon one utakmice u Koprivnici kada su sucu razbili glavu i on mrtav hladan nastavio suditi.

Gledajte što ste legalizirali.
  • utrinski
    2
    Gle Tovarić je debos, ali uzimamo Rebićevu izjavu nakon onakve tekme kao istinitu?
    Btw. ko je dobio crveni na klupi hajduga? mislio sam da je Garcia, što bi značilo da nije na klupi za derbi, ali vidim nitko ne spominje po medijima pa vjv neki šaban sa strane...
  • Droljo
    25.9k
    neki šaban sa strane...utrinski

..da, garcia.
  • utrinski
    2
    sad sam tek našao zapisnik...i Pajaziti isto spljugo crveni
  • shameless86
    1.6k
    s tim da pajaziti odmah odraduje crveni protiv nas,a za garciu se jos ceka odluka
  • crophantom
    3.3k
    Krenuo i Miško preko Šole po Kolariću i jos sprda Hajdukovce.
    Mislim da Kolariću ozbiljno visi karijera nakon ove blamaže
  • Crni86
    20.5k
    Trebala bi visit i onom tko ga je delegirao nakon derbija dinamo hajduk i uzasnog sudenja mu onda dat ovakvu utakmicu….

Ovo je i Layecova ogromna greska ako da je on drlegirao za utakmicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.