• Zagi
    15.9k
    :100:
    Al ajd, Vukovar je slab.
    Makar ohrabruje koliko je dobro odigrao lijevog stopera. Do povratka Torrenta tam nemamo nikog ako se Škot ozlijedi. A i to je pitanje kada i kako će se vrnut.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Slazem se,ali da je bar i jos jedan 4. stoper, mladi perspektivni s
    kojeg bi mogli gurat i davat šansu sad kad smo na +7 i kad se malo lakše diše..hmmm
  • Crni86
    20.4k
    pa takve tekme sam i mislio. Kad ti na maksimir dodu vukovar, gorica, osijek i slicni.

Koji ce 98% vremena bit potisnuti u bunker na svoju polovicu. Mene je bas odusevio danas i loptama i ulascima. Zbog njega je i ostala ne zapazena nesto slabija partija sergija. Bas ga je dobro odmjenio i rasteretio
  • Zagi
    15.9k
    Kad ti na maksimir dodu vukovar, gorica, osijek i slicni.Crni86

Slobodno to proširiš na svih 9 . Ajmo dosta lažne skormnosti :wink:
  • Sync
    73
    Sve pohvale za Galešića danas, odradio je drugo poluvrijeme na razini i nastavio dobru formu od prije. Ako Sergi ode na ljeto nema straha jer je desni stoper fino pokriven.
  • rioda
    14.5k
    Kakav on centaršut ima... Šteta da nije malo motoričniji, bio bi savršen bek.
  • Plava stijena
    746
    Uz Škota i Godu naš najbolji defenzivni igrač, a ima i brutalnu šljucu i fin centaršut. U formi kakvoj su Vale i Sergi fakat bi bila tragedija da ne starta na školjki.
  • Crni86
    20.4k
    a tek onaj prolaz cabraje kad ga je prebacio…. Gale je tehnicki bas doktor
  • bazooka93
    166
    mene podjeca na ramosa. Tehnika prekid sut skok sve odlicno. Uz to i luda glava. Stopercina kojem forte nije defanziva.
  • Noel
    19.7k
    Po meni do sad ove sezone sveukupno gledajući u top 3 ili top 5 naših igrača. Najveće iznenađenje sezone i mora u Splitu bit u prvih 11.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Jako je podignuo formu i općenito je jako dobar, kad igra kao stoper sviđaju mi se njegovi prodori prema naprijed, a na beku ima čisto fini nabac ponekad. Ima i šutinu i nadam se da će uvaliti neki fini gol uskoro.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Nadam se da će biti u prvih 11 u nedjelju, trenutno je u puno boljoj formi nego Sergi.
  • DiddyGuela
    5.6k
    Gale je trenutno u takvom izdanju da moze biti starter na stoperu ili na desnom beku jer je ocito u boljoj formi nego Dominguez i Valincic. Ako bi mogao birati, rađe bi ga u nedjelju gledao na desnom beku umjesto Valincica a ispred njega Bakrar. Mislim da je to dobra kombinacija.
  • hardek
    9.1k
    Koliko god Gale bio u dobroj formi, Sergi je odlično odradio oba derbija. Ako ćemo već gledati formu, onda bi tu Moris ispao puno prije
  • CastAway1986
    5.5k
    Slažem se s vecinom da Gale na Poljudu treba u prvih 11 ,nebitno koja pozicija uz Mckennu je najmanje grešaka imao dosad ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet