• Thor
    2.1k
    Sad nakon kad ispadnu iz kupa u sredu,u nedjelju dolje razmintirat magarad do kraja! :strong: :love:
  • Zoran
    527
    Dolje ih treba ponovo poniziti. Ipak su oni naš najveći Hrvatski klub pa ih treba poniziti dolje. Neka kmeče
  • DerHerrKool
    354
    Volio bi dole čistu mrežu i nekoliko golova u njihovoj. Al bi isto tako volio da povedu iz nekog nepostojećeg penala na očigled svih, pa da im onda uvaljamo jednog 44. a drugog u 86.
    Taman da zapale to kaj je ostalo stolica i prenesu na kontejnere po gradu.
    Nema mi slađe nego kad se nadaju, pa šamarčina.
  • NoSkillan
    219
    jel za kurilovec ocekujemo full 2. sastav i odmaranje za hajduk
  • Crni86
    20.4k
    Vidim da ima negativnih komentara na danasnju tekmu sto me itekako cudi… neke stvari mogu bolje da, ali kad se uzme kontekst da smo prije 3 dana igrali tesku utakmicu u europi i jos k tome i produzetke pa kad se na to nadoda da su nam oba stopera i sestica bili danas pod pritsikom 4. zutog da ne mogu igrat u derbiju je meni sasvim jasno da neke stvari nece funkcionirat.

Prema naprijed danas fenomenalni, ubojiti. Uz 4 dobra gola imali i 2 precke. Bez problema smo mogli zabit 6 golova…. Iza smo malo vislii u nekim situacijama al nista previse, velim vidio se umor plus kocnica zbog zutih. Odlicna tekma momcadi i tek treca utakmica u prvenstvu gdje smo primili 2 gola (Istra i Varazdin).

Ja sam kritizirao kovu i decke ove sezone kad smo slabije igrali. Ali danas apsolutno nema mjesta nikakvoj kritici, uz sve otegotne okolnosti tekma odigrana za 5 s nase strane.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Dobar je bio jučer ulazak u utakmicu, krenuli smo presingom od početka i zabili brza dva gola, šteta što smo primili onakav prvi gol. Za očekivati je bilo da ćemo enregetski padati. Kod Zajca se najviše vidjelo da je potrošen. Dobre zamjene je Kova napravio, sva trojica koji su ušli oko 60. su super reagirali, Soldo još i zabio. Treba sad protiv Kurilovca odmoriti što više igrača.
  • Mali Zeus
    20.3k
    tako je, s obzirom na okolnosti dobra tekma. Šteta za prvi gol koji smo primili i u drugom poluvremenu na početku je bilo malo panike, al si imao osjećaj da možemo zabiti ak ne bilo kada onda ono kad želimo jer stvarno smo ubojiti i stvaramo šanse. Općenito mi se sviđa kako igramo od početka polusezone, fine akcije, otvaranja, okomiti smo i nakon odlaska Ljubičića igramo puno brže hehe.
    Već treća tekma u ovom dijelu sezone u kojoj smo zabili 4 komada.
  • Mr Anderson
    18.1k
    Općenito mi se sviđa kako igramo od početka polusezone, fine akcije, otvaranja, okomiti smo i nakon odlaska Ljubičića igramo puno brže hehe.Mali Zeus

Igramo brže jer imamo tri vezna jakih na lopti koji se nude i ne boje se primiti loptu i odigrati, Ljubičić je u toj vezi djelovao ko strano tijelo.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Igramo brže jer imamo tri vezna jakih na lopti koji se nude i ne boje se primiti loptu i odigrati, Ljubičić je u toj vezi djelovao ko strano tijelo.Mr Anderson

Tako je, Stojke je ključ tj činjenica da je on sad prvih 11 umjesto onog mrtvog puhala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.