• Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Za vrijeme lopovluka, 20 godina su svi bili bez ijednog jedinog pitanja i šutili ko pičke.

Sada kada je klub sve čišći i čišći, pitanja se postavljaju na dnevnoj bazi.
    OsamŠest

Nebitno koja se pitanja postavljaju, ajmo ne bit ovakvi.

Borili smo se desetljećima da bi se mogla postavljati pitanja, jer smo imali dva desetljeća "Šta te boli kurac koliko sam platio stolice?"
    I sad napokon imamo prostor da se pita, provjerava i propituje. To je poanta svega. Transparentnost nije napad na klub, nego zaštita kluba. Razlika je ogromna. To što je klub čišći ne znači da treba prestati pitati. Upravo suprotno, znači da standard treba ostati visok.

Pitanja nisu problem, problem je šutnja, vrijeđanje, lopovluk. A to smo svi predugo gledali.
  • vlatkomarkovic
    3.4k

Mislim da si ga malo pretjerao….

Ja ne vidim nikakav problem sa Skyem, podržavam Bobana, kritizirao sam neke stvari, ponajviše to sto se prilikom dolaska igrača nije pazilo na karakter, sto je sada riješeno i ova nezapamćena podrška Kovi, koja je po meni još na sudu da li će ispasti dobra ili ne, u HNLu igra sada napokon dobro u Europi užas…..

Ali ova teza da su svi šutili ko picke godinama i sada seru je jako uvrijedujuca za sve koji kritiziraju klub bilo vise ili manje…. Ovo je ponavljajuca teza, koja uvodi razdor ovdje…. I mislim da je bezobrazno i paljenje teme….

Cilj demokratizacije je bio da je klub normalan, i da funkcionira normalno. I u svim normalnim klubovima, osobito demokratskim je kritika normalna to je ono sto želimo, zar ne?

I sada šta bi svi trebali šutiti, ako nam se nešto sviđa jer je klub normalan napokon. To je teško brkanje teza….

Svi su sretni jer je klub napokon normalan i bravo, ali to znaci da moramo i tretirati klub normalno….

Uostalom, ako želiš vidjeti kako izgleda pravi rušitelj i zlonamjerni komentar odi vidi ove bivše Tatticeve skupštinare šta pišu i pričaju po podcastima i društvenim mrežama….. Pa onda procijeni sto je zlonamjerno, a sto nije….
  • OsamŠest
    7.1k
    Ja sam prvi koji će dat navijačku opasku i na Kovačevića i na igrače i na Bobana, na sve. Jer smatram da je argumentirana rasprava, zdrava rasprava.

Poanta je da se radi problem di ga nema, samo zato da ga se radi. Zlonamjerno.

Pa onda idemo po vašem - ajmo ne bit takvi.
  • markoli
    2k
    Sada kada je klub sve čišći i čišći, pitanja se postavljaju na dnevnoj bazi.OsamŠest

Onda najbolje da ugasimo forum. Svi ćete imati samo opciju like/srce, prenosit ćemo objave kluba i to je to.
  • Crusades
    22.4k
    Ili da malo bolje pratimo zbivanja oko Dinama pa ne zapalimo temu sa viješću starom 10 mjeseci.
  • vlatkomarkovic
    3.4k

Bas dobro da si se ti javio, ti si tu numero uno u skakanju na vrat ljudima koji kažu ikakvu kritiku…
  • deda
    44.1k
    Boban je to jasno iskomunicirao od prvog dana. Mi skupštinari smo to prihvatili.
  • markoli
    2k
    Javio sam se jer sam tek danas skužio da je Boban još uvijek stručni komentator u Italiji. Mislio sam iskreno da je to bila završena priča nakon izbora. Moram reći da sam bio iznenađen i ne pozitivno.
  • Crusades
    22.4k
    budući da dolazi od tebe, shvatit ću to kao kompliment. Sad lijepo pročitaš dedin komentar (upravo ono što sam i ja rekao) ispod svojeg i lagano odskakutaš od mene jer ja nemam potrebu odgovarat na tvoje upise pa nemoj ni ti na moje.
  • Chempers
    1.2k
    počinjete graditi kult ličnosti od ZBmarkoli

Počinju? To je pocelo već prije par desetljeća, sad se samo intenziviralo u zadnjih godinu dana. Osobno mislim da je Boban bio najbolji izbor za predsjednika u datom trenutku i da mu treba dati dovoljno vremena da pokaže je li taj, što sigurno nije samo jedna sezona, al mi je smiješno koliko dudeka ima ovdje koji ga idoliziraju do te mjere da svaki post koji ne izražava opće oduševljenje ovim čovjekom shvaćaju kao mamićevanje, napad na klub, rušenje demokracije i specijalni rat protiv Dinama.
  • vlatkomarkovic
    3.4k

Pa ja sam napisao da nemam problema sa Skyem :lol:
  • Crusades
    22.4k
    Odlično, onda se samo drži drugog dijela mog komentara. Valjda ti je dovoljno jasan.
  • Paggini
    76.6k
    Ljudi, počinjete graditi kult ličnosti od ZB i lagano zvučati kao možemovci koji brane Senfa. Radi do ponoći, jedino se svjetla iz njegovog ureda vide itd.markoli

Pa ovo nije mitologiziranje ili izmišljanje, ovo je potvrđeno više puta od ljudi iz kluba.

Jer ako imamo čovjeka koji svoju poziciju shvaća toliko ozbiljno, ne vidim poantu drame oko toga što je jebeni komentator u Italiji svaka dva tjedna, kao, sumnjam da mu to predstavlja neki teret izvršavanju posla kojeg inače izvršava.

Mislim da nitko ovdje nema problem da se Bobana kritizira radi odluka koje donosi, bilo je itekako kritika i dosta njih su validne, ali sad ubacivati i to komentiranje je smiješno, pogotovo što čovjek ne prima plaću od kluba radi tog
  • OsamŠest
    7.1k
    Onda najbolje da ugasimo forum. Svi ćete imati samo opciju like/srce, prenosit ćemo objave kluba i to je to.markoli

Gluposti. Vadiš iz konteksta.

Konkretno kaj te smeta i kaj ti je neozbiljno?

Sam skupštinar ti je gore naveo da je sve jasno iskomunicirano i da nikakvih problema nije bilo.

Dobro znam da je Boban glavom 24/7 u Dinamu, i zbog njegovog ranijeg ugovora u Italiji sam klub ne ispašta apsolutno ništa.
    Dapače, u javnom prijenosu rješava Jakirovića u Inter.

Šalu na stranu, radi se cirkus di ga nema.
  • Dr Hofmann
    5k
    Za ovo se borilo valjda sve one godine. Sumnjaj, kritiziraj, postavljaj pitanja.

Ja ne znam ustvari što je imati normalan nogometni klub u smislu uprava, predsjednika i direktora. Učimo se svi vjerojatno što i kako.

Sebi ću isto ostaviti za pravo da se pitam koji kurac je ljudima kad napišu ovdje MCIOS kad je onaj jazavac Marić bio sportski direktor, da kako bi reagirali da je Perasica predsjednik mjestu Bobana i da vuče takve poteze, da ovako nije bilo ni za vrijeme Canjuge (sve napisano na beskonačnim prostranstvima Zone). Nije naravno većina ni u kom slučaju, ali da je bilo toga, bilo je. I onda se dobije reakcija i nastane veselje.

Meni je ,,crvena linija" kad glava četničko rukoljupska, Antolić, Lesički, Zorko, Blažičko i za ekipa nešto kenja jer, eto, tu mi demokracija umire u duši i tijelu.

Inače udri, samo treba i primiti onda, ne trebamo se svi slagati oko svega. Meni nekad znaju neki postovi biti ,,mamićevski" iako možda ta osoba nema veze s tim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.