• rioda
    14.3k
    Možda je jednom minutom gostovanja u emisiji dobio trogodišnji ugovor
  • Dinamosaur
    3k
    To je samo nama dinamovcima "smiješno i neozbiljno" , nikog drugog to ne zanima pol posto.

Italija radi, Dinamo se gradi, kog briga..
  • Dzoni
    4.2k
    Bolje da je predsjednik u fušu komentator na Skyu nego da je predsjednik u fušu mafijaški advokat
  • Fan
    2k
    To je samo nama dinamovcima "smiješno i neozbiljno" , nikog drugog to ne zanima pol posto.Dinamosaur

Ovo sigurno nije točno jer sam više puta od nedinamovca dobio podsmijehe da kako netko može biti predsjednik kluba i komentator nekog sportskog kanala.
    Mi to ignoriramo jer nam je došla najbolja moguća osoba na poziciju, al da je smiješno i suludo, apsolutno jest.
    Zapravo, bilo bi zanimljivo čitati komentare da se to dogodilo prije 10-ak godina, da je neka druga osoba u istim ulogama, mislim da bi se 90% ljudi ovdje zgražalo.
  • Dinamosaur
    3k
    više puta od nedinamovca dobio podsmijehe da kako netko može biti predsjednik kluba i komentatoFan

Lijepo je Dzoni usporedio kaj nedinamovci imaju na celu svog kluba, nebitni su.
    Osim dinamovaca koji se mogu zamarati time, podsmjehuju se uglavnom Internet i ostala bagra kojoj smeta Boban u dinamu
  • austrijanac
    10.2k
    Prožvakano već sto puta i dalje neki vide velike probleme u tome.
  • criticus
    6.4k
    Zapravo, bilo bi zanimljivo čitati komentare da se to dogodilo prije 10-ak godina, da je neka druga osoba u istim ulogama, mislim da bi se 90% ljudi ovdje zgražalo.Fan

Ključ je u tom što nije. Kad neka druga osoba takvog renomea, nastupa i kompletne ličnosti dođe u neki klub, napravi rebuild u jednom prijelaznom roku, pogodi sa 80% pojačanja i bilo koji drugi vođa nekog kluba u ligi (i nadaleko šire) nemože stat u istu rečenicu s takvim iskustvom i predigreom, nek u fušu radi na traci što se mene tiče ima plus od mene.

Naravno da bi bilo idealno da je sto posto fokus na Dinamo, i trebao bi biti. Al daj mi 50% ovog čovjeka nauštrb svih ostalih vođa zajedno (Miško, IB, LJPV, Orbanići, itd). Nismo svi isti, odnosno standardi za sve nisu isti. Ni u poslu ni u životu.
  • Paggini
    76.6k
    Problem predsjednika koji radi do ponoći svaki dan prijelaznog roka je što komentira tekme u Italiji jednom u dva tjedna
  • FelceAzzurro
    1.5k

Problem je što bi Fakin i takvi htjeli da nam predsjednik u fušu ima menadžersku agenciju, a da ne gubi bezveze vrijeme na komentiranje utakmica :lol:
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Ne kuzim kakav je to problem. Pa ne ispasta mu posao u Dinamu radi toga. Nek radi, jos bolje za nas da radi, u doticaju je sa tim svjetskim imenima i klubovima.
  • mali M
    9.6k
    i još k tome za to vrijeme ne uzima plaću u Dinamu.. baš je smrad teški.. samo je uteg klubu..
    Bože.. rekao sam već danas na jednoj temi, zbilja nemamo nikakvih problema u klubu kad su nam problemi dal nam predsjednik koji puta iskomentira utakmicu i kiša pada po prvom redu novog stadiona ako puše vjetar...
  • fakin
    3.3k
    mogu li se ovakve izmisljotine i idiotarije kazniti? Ja sam za razliku od tebe prosao tesku torturu i zabrane od strane bivse vlasti za razliku od tebe koji piskaras ovdje i pises lazi o nekom o kome ne znas nista
  • markoli
    2k
    Ljudi, počinjete graditi kult ličnosti od ZB i lagano zvučati kao možemovci koji brane Senfa. Radi do ponoći, jedino se svjetla iz njegovog ureda vide itd. Boban ima moju podršku, imao je i glas na izborima, ali ne vidim zašto ne bi mogao biti predmet kritike.
    I dalje stojim kod toga da je ova priča sa Sky Sportom neozbiljna..
  • OsamŠest
    7.1k
    Za vrijeme lopovluka, 20 godina su svi bili bez ijednog jedinog pitanja i šutili ko pičke.

Sada kada je klub sve čišći i čišći, pitanja se postavljaju na dnevnoj bazi.

Di vam je obraz?
  • Crusades
    22.4k
    Fali nam samo onaj support na profilnoj slici da budemo ko prava sekta :strong:

Sam sebi idem na kurac više, al opet kažem, nitko ne problematizira kritiku nego sad nakon malo manje od godinu dana i nakon kaj se nekoliko puta to komentiralo opet se poteže pitanje tog komentiranja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.