• Crni86
    20k
    nije on prespor nego nam je kombinacija veznog reda s njim i misicem prespora. Jedan vjerojatno moze, ali oba jako tesko
  • Droljo
    25.4k
    Još ćemo mi plakat za ljubičićem :snicker:
  • Sveznalica86
    1
    a Misic je nezamjenjiv tako da ipak ispada prespor
  • Praskaton
    5.5k
    Još ćemo mi plakat za ljubičićemDroljo

Ljudi su ga neopravdano popljuvali kad je izjavio ono o sporoj igri.Apsolutno je u pravu.
    Ja nisam bio zadovoljan s njim ali rekao sam dok je ovaj trener tu teško je sudit.
  • Droljo
    25.4k

Ljubičić je igrač za uštiman stroj gdje svi sve znaju i igra se zatvorenih očiju. Mi smo (po njegovom cv-u) očekivali da bude Maradona i da riješava sve a on to nikad nije radio. Nama takav igrač, za tu lovu, ne treba.
  • Efes Pilsen
    15k
    Misic - Zajc - Bennacer bi moglo, al Bennacera nema, a Stojkovic ne isporucuje.
  • Sveznalica86
    1
    To je napadacki dosta sterilno, bez kreative
  • Efes Pilsen
    15k
    Ne bi se slozio, sva tri znaju odigrat, 2/3 i opucat. Sinoc Zajc dode na rub 16 i daje loptu u prostor na krilo, a Hoxha broj klikere na centru. Nismo uigrani prema naprijed, nismo uigrani na defanzivnom prekidu itd...
  • Zagi
    15.5k
    Mišić-Zajc-Stojković
    Dinamov meki trbuh, tko zna koja već verzija.

Dodaj Belju, te Hoxhu i oduzeti loptu izvan granica HNLa nećeš nikada nikome.

Natrag svi u srednji blok i pozicijsko branjenje.
  • Orc123
    15.1k
    Ne znam, Zajc je klasan igrac ali nama je takva postava u Europi pre spora u sredini, nista nije drugacije ni ulaskom Solde i Vidovica posto su i jedan i drugi stvarno spori igraci. Zajc svoju brzinu donekle nadoknađuje klasom ali fali kronicno brzine u sredini. Bennacer je taj brz igrac koji ima i jebenu klasu. Ozljedio se u najgorem mogucem trenutku. Uvijek bi mi veza bila Misic, Benaccer Stojke ili u defanzivnoj varijanti Zajc umjesto Stojka. Na ljeto nam treba veznjak, motorican i brz i to pod predpostavkom da nekako zadrzimo Benaccera. Soldo nije kvalitet za Dinamovih 16-17 igraca a trenutno je prva zamjena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.