• hardek
    9k
    Nadam se da nas nije iskoristio za AFCON i sad nece ni zaigrat više do završetka posudbe.Kumerle

Pa Alžir ide na svjetsko prvenstvo
  • Kumerle
    2.5k

E da, bravo.
    Smirio si moje crne misli.
  • Mr Anderson
    17.9k
    Jeli ima smisla ga prijavljivati za Europu ako ga nema mjesec dana? Kad bi se igrala eventualna osmina finala?
  • shameless86
    1.5k
    do finala bu spreman, kaj ti je
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    sta ide u penziju nakon AFCON? Ne vidim ni jedan razuman razlog zasto bi radio to.
  • miro
    8.5k
    Izvjesnim ispadanjem iz EL, mislim da je i Bennacerova sudbina jasna. On će biti jedno od najskupljih i najnepotrebnijih pojačanja - a odličan je igrač da me se krivo ne shvati, samo ima li itko ovdje tko bi dao više od 3-4 milje za njega, uz plaću od milju i pol godišnje?
  • Ijayi Atiemwen
    5.7k
    S Bennacerom smo totalno promašili što smo ga doveli. I uopće mi se ne uklapa u “proces” u kojem jesmo jer - Ako nam je Europa nevažna (Što pokazuje ubacivanjem Varele jučer), a HNL prioritet koji će nam vrag Bennacer? Jel nam stvarno treba igrač kojeg plaćamo toliko koliko plaćamo da bi nam bio tu na jednogodišnjoj posudbi kako bi igrao protiv Gorice, Vukovara i sličnih?

Baš nelogičan potez struke bez ikakvog plana.
  • Efes Pilsen
    15k
    Ne bi se slozio. U sezoni di mijenjas cijeli kadar si moras dat dodatne sanse s iskusnim imenima.
    Problem su na kraju vise ispale ozljede, ali mislim da se za okvirnu placu isplatilo probat.
    Ima Olympiacos dosta takvih pokusaja i tamo su gdje bi mi htjeli bit.
  • Ijayi Atiemwen
    5.7k
    Ima Olympiacos dosta takvih pokusaja i tamo su gdje bi mi htjeli bitEfes Pilsen

Platežna moć Olyimpiacosa i Dinama je nesuporediva. Također Grčka liga je bar za tri koplja jača od HNL-a, Grci ne razvijaju svoje mlade igrače dok je to nama neophodno. Jednostavno dva različita svijeta.
  • vjeko1701
    22.8k
    Pa ne baš. On je doveden da u svlačionicu donese iskustvo s najviše razine i određenu klasu. Prema stvarima koje su izašle iz svlačionice, i Bakraru i Hoxhi je bio određen mentor i motivator, slično kao i Zajc nekim drugima. Također je bio određeno pokazivanje mišića ostatku lige kakvog igrača Dinamo može dovesti

E sad, omjer cijene i dobivenog, o tome se da raspraviti. Al nikako nije beskoristan niti je promašaj. Dal se moglo bez njega? Bez svakoga se može, al mislim da svakako treba pokušat tu i tamo ubosti s ovako nekim igračem kad se ukaže prilika ukoliko upada u ograničenja budžeta. Nećemo mi propasti za tu plaću koju smo mu dali a možda će to otvoriti neka druga vrata u budućnosti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Dolazimo nakon nekoliko mjeseci do zaključka kojeg je Los iznio odmah i bio popljuvan :grimace:

Meni je okej dovesti nekog takvog kada se ukaže prilika tako da nemam tu zamjerki, samo bih uvijek ciljao da takav igrač bude krilo ili špic radi većeg impact faktora. Za HNL nam ne treba 6ica od milijun eura
  • Zagi
    15.5k
    Normalno da ga se uzelo kada se otvorila prilika.
    Ok, nije u formi ali bude kroz par tjedana-mjeseci i tada će donijeti klasu.

Jbg nakon par mjeseci se ozlijedio. To sigurno nije bio plan.

Ali nekakvi ponovni dogovori / otkupi na ljeto? Definitivno ne.
  • don
    18.5k
    pa je li ti misliš da je on doveden na blef i da nije financijski izračunato je li ga možemo dovest i plaćat ili ne?

nadam se da će se i idućih godina se dovoditi ovakvi igrači, sa ovakvim CV-om. Ljudi su samo istraumatizirani zbog raznih Perišića, Rakitića.. a situacija nije ni najmanje usporediva.

uvik nam fali taj neki faktor x za iskorak u europi, ne mislite li da je to možda igrač ovakvog nekog iskustva?
  • vjeko1701
    22.8k
    Ja ne znam čemu se svi osređeno plaše nekog otkupa. Mi 10M nemamo za dati za igrača, posebno ne u tim godinama. Ajde da je neki klinac i da na stolu imamo 14-15M pa napravimo przu preprodaju i profit.

Čak i da se ide na neko smanjivanje cijene, dal netko misli da bi se to spustilo sa 10 na nekih prihvatljivih 4,5M max?
  • über alles
    2.5k
    Na koju foru je itko mogo predvidjet da ce se ozljedit taman prije europe koju konacno moze igrat.
    Jbg nekad je sreca faktor ,a u ovom slucaju ju nismo imali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.