• Mihael2305
    1.3k
    Kaj brani ovaj green, užas
  • reziser
    8k
    Kako je zalosno biti Areni i gledati Zagreba. Karte se dijele sakom i kapom, ljudi totalno nezaintersirani, bolja je atmosfera u ludoj kuci u kazalistu nego sad na Ligi prvaka Areni. Rezultatski ocekivani raspad Zagreba.
    Kad se samo sjetim ledene dvorane, boysi koji su stvarali paklenu atmosferu gdje je zagreb tesko gubio,gdje se kupovala i trazila karta vise i nisi mogao do nje....i malo po malo, dobijemo ovo danas... Tuga i jad
    sad je usla neka lova u klub pa cemo vidjeti hoce li bar malo ici na bolje.
    Liga u kojoj od nastanka Lijepe naše imamo istog prvaka. koga to zanima?
    Imamo izvanredne rezultate repke, ali klupski je sve losije i losije
  • Ludovic IX
    10.6k
    97-99 - Zagreb igrao tri puta finale protiv barcelona.. I dvije godine prije protiv elgoriage.. ok, izgubilo se ta finala ali Zagreb je bio među dva najjača kluba u Europi.. 6 finala u 8 godina, dva osvojena

Ove tri godine spominjem posebno jer sam bio redovito u ledenoj tada i tesko je bilo nadmašiti ono navijanje
    Rekao bi da je Zagreb imao bar tri gola u startu prednosti samo na osnovu atmosfere
  • KtcGoat
    2.9k
    Prvi put u zivotu gledam uzivo zensku kosarkasku utakmicu, i to nase lige. Cak nije toliko lose koliko sam mislio da ce bit.
  • Sibirski plavac
    8k
    Kuzmanović službeno u Magdeburgu.
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Toliko o Cibonom usponu,na žalost kad god se igra neka bitna tema ,protiv Zadra ili Splita prođemo kao mi jučer protiv bilo koje ozbiljne momčadi. Užas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.