• Kujtim Shalla
    8.7k
    Erceg ide sa tovarima u razgovor i kad su očiti prekršaji za žuti ,glumi seljačina pedagoga tad. A nama odmah ko iz topa žuti,za prvi start
  • Zagi
    15.4k
    @vjeko1701 Kada nađeš vremena, trebaju nam linije onog zaleđa iz nekog drugog kadra.
    Meni se ono čini kao zestoka prevara.
  • vjeko1701
    22.6k
    Ako je izašao sažetak, složim.
  • Crni86
    19.9k
    gol lisice?

Meni isto djeluje nategnuto. Jos bolje mi je kaj su to jednako dugo vremena pregledavali ko nas drugi gol di nije bilo nista sumnjivo :smile:
  • Zagi
    15.4k
    Da. Kadar koji su dali prekriva njihovog obrambenog, tko zna iz koje točke su oni to vukli.
    Oko vara i mozda sam jako zabrijo ali bio sam ziher da u trenutku dodavanja na Belju zaleđa nije bilo.

edit: a Erceg me opet nenormano zivcirao. Očito nas krade i nemrem to gledat.
    Doći će na naplatu kad-tad.
  • Crni86
    19.9k
    pogledo sam snimku i slazem se.

Zalede lisice pak ne moze bit jer istrin igrac odbija loptu do njega.
  • vjeko1701
    22.6k
    Ak netko ima čisti screenshot, nek pošalje. Kolko vidim sažetka još nema.
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Na jednoj slici u liniji, noga igrača Istre je bila ispred Belje ,a ono što su nam pokazali odozgo je da je nekima glava ispred i da je offside. E sad ,do sad su sve prevare i odluke išle protiv nas , mislim da je i ovo jedna ista takva. A za gol McKenna je posebna priča ,onoliko čekati na čist gol jer se vidi da lopta ide od istrinog igrača mi j ludo. Ali ništa novo. Nego mi se moramo što više odvojiti da maknemo taj faktor i saudijske pogurance . A govna će ostati govna
  • vjeko1701
    22.6k
    saudijske poguranceKujtim Shalla

Kaj su ti Saudijci sad krivi? :D
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    :lol: ma od njih sve ide brate :lol: tipkovnica me jebe kao uvijek :rofl:
  • Crni86
    19.9k
    Di su zuti kartoni za Kumara kojeg je Beljo dva puta skolovao kao na skolskom dok ga ovaj oba puta cupa sa dve ruke. Mali nije dobio niti jedan zuti karton….. , a komotno je za svaku trebao dobiti po zuti. Sergiju se davalo na pocetku tekme ne….Crni86

Ispravak netocnog navoda. Nije bio Kumar u obje situacije. U obje situacije je bio igrac s brojem 16, koji je vec imao jedan zuti karton iz prvog poluvremena…
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    Osim ocitih gresaka i svih gluposti sa varom, meni nikako ne ide u glavu zasto nasi suci moraju kod svakog kornera ili slobodnog udarca uci u neku pricu sa igracima, isto kao da glume neki autoritet ili sta vec.

Ne znam kad je zadnji put netko izveo brzi korner ili slicno.

Danas su mislim Hoxha i Zajc probali izvesti brzi aut ali im Erceg nije dao iz ne znam kojeg razloga.
  • Zagi
    15.4k
    Al kako je Erceg pripremio teren. Ajd da taj pri zuti za povlačenje za dres koje se nama često niti ne svira kao prekršaj ali ajde. Nek ga voda nosi.

Al onda ona spika sa Dominguezom oko nekakvog navodnog prekrsaja da bi onda na iduci faul mogao dati drugi zuti uz perfidno "ae pa uzoria san ga".
    Bravo Kova za zamjenu
    .
    To malo govance će nam idućih 30 godina krojiti pravdu. Kolike su sanse da ćemo cijeli taj period biti ovoliko jači od konkurencije?
  • Dzoni
    4k
    Pogledao sam ponovo snimku iz 63.min i poništenog gola Belje, gdje je on tu vidio zaleđe?
    Komično loše suđenje od strane njega i svih pomoćnika
  • Efes Pilsen
    14.9k
    FB-IMG-1771149970718.jpg

Zasto ne linija iz ovog kuta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.