FM26

12Next
  • rokikaciga
    12.1k
    Po defaultu bi trebali i oni i tovari bit u 2.hnl
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Ne znam gdje steka, možda mi je ostao na beti, kak sam uzeo ono za preacsess pa mi zato ili sam na pola updateao
  • Tranzicijski Napad
    1.3k
    Ja imam save ovaj s dinamom od bete i B momcad je od druge sezone.
  • rokikaciga
    12.1k
    W4HP3PD.png

Teška borba.. 8 od 30 kola odigranih.
  • rokikaciga
    12.1k
    Jako sporo mi ide ovaj FM ali nekad me uhvati volja pa odigram 2-3 utakmice kad stignem

LjxdIlx.png

Dvije utakmice, dvije pobjede. Jedna teška borba u Petrinji protiv Mladosti uz taktički masterclass nakon 20-e minute kad sam vidio da curim u obrani. Druga utakmica je bilo betoniranje obrane protiv Ravnica a la Kova na Rujevici, samo kaj je moj napadač zabio taj jedan gol.

Igram od noge do noge i imam klasičan engleski par naprijed "little and large". Nabavio sam Kastratija za siromašne i mali dere guzove u 3.NL Centar. Ali ima Team Instruction koji se zove "Bypass press" gdje se traži dubinska lopta preko protivnčke zadnnje linije ako protivnik stisne moju zadnju liniju.

Primjer i gol protiv Ravnica

kbXVJ6d.gif
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.