• Krizy
    67.9k

Posljednje četiri sezone prvak nakon 30 kola nije bio prvak na kraju.
    Najveća nadoknađena razlika je bila 2023./24. kada je Brugge bio četvrti s 19 bodova zaostatka nakon 30 kola, a na kraju osvojio prvenstvo s bodom više od Uniona.
  • Ludovic IX
    10.5k
    ali hrvatska je još uvijek mislim jedinstvena di je u ligu za prvaka stavila prvog iz druge lige... sezona 1995/96.. i taj prvi iz druge lige je imao samo 5 bodova manje od prvog iz prve lige na početku lige za prvaka
  • Krizy
    67.9k
    Istina :rofl:
    Varteks je u zadnje kolo ušao s 24 boda, mi i Hajduk po 23.
    Hajduk je dobio Varteks s 1:0, a mi Zagreb 1:3 i tako postali prvaci zbog bolje gol-razlike od Hajduka.
  • Mazalo
    469
    Analiza sudjenja za proslo kolo!

"Međutim, u skladu s razgovorima vođenim s trenerima tijekom ljetnog zajedničkog sastanaka prije početka natjecateljske sezone (ljeto 2025. godine) i respektirajući Pravila nogometne igre, odlučeno je, uz prisustvo svih prisutnih trenera, da će svako očito neslaganje člana trenerskog osoblja nakon završetka poluvremena ili utakmice na terenu biti sankcionirano crvenim kartonom.

Napominjemo da je trenerima dozvoljeno razgovarati 20 minuta nakon utakmice kako bi zatražili objašnjenja i podijelili svoja mišljenje na respektabilan način u sudačkim svlačionicama."

Znaci koliko sam ja shvatio treneri ne smiju nista reci sucima nakon zavrsetka utakmice na terenu. Ali mogu im nakon utakmice uci u svlacionicu i 20 minuta raspravljati. Meni je to pravilno totalno glupo i zabranio bi bilo kakve ulaske u sudacku svlacionicu...
  • DrRatoljub
    464

Upravo to. Ti onda dozvoljavaš ekipama da rade pritisak kolo unaprijed, ako već u teoriji ne mogu ua vrijeme te utakmice.
  • Ludovic IX
    10.5k
    još sam krivo napisao.. dinamo je ušao u ligu za prvaka sa 5 bodova, hajduk 4 a hrvatski dragovoljac iz druge lige sa 1 bodom..i da je spajić bio lud tj luđi i napravio neku mega ekipu, sa 10 utakmica je mogao osvojiti hnl iz druge lige
  • lukaoj
    145
    ne mislim da treba prepoloviti bodove. Recimo u Skotskoj i Grckoj se ne prepolavljaju bodovi kao u Belgiji.
  • Pacho
    14.2k
    Pogledajte Moldaviju ako zelite vidjeti jos debilniji format
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.