• Kujtim Shalla
    8.6k
    Ajd bok, jebo vas minhen ,hvala bogu Teror je dobio ovo sve racku. Vitasovića čovjek ide na ati kako želi,pa kreću se po ringu sunce ti jebem, umaraj ga i drži na distanci . Jel ovo najgori meč u povijesti. Spor lik ko kornjača , dođe do njega obori ga i leži na njeno sok ovaj ne crkne i svaka runda isti scenarij. Kakvo sranje od borbe
  • blueslavonija
    75
    da da . jako loše se kretao, ne znam šta su pripremali ali ovo je baš loše ispalo. svi mi više volimo stand up ali treba priznat čovjeku taktiku i na kraju gušenje. znači šta ćeš više za pobjedu. ajmo otvorit vopi i gledat nba :)
  • Markelo
    3.7k
    Ja ne znam što su dovodili ovog Hatefa u Fnc. Lik se em dosadno bori a onda su ga još idealno dopali prvo Miran Fabijan koji uopće nije teškaš i Vitasović koji je manji teškaš. Za njega nije moglo bolje
  • blueslavonija
    75
    MarkeloMarkelo

protiv stošića sad ...logično bi bilo.
  • mosad
    2.3k
    Općenito mi se ovaj Minken event čini kao teški flop
  • Markelo
    3.7k
    Ne znam šta si ti to ponudio Švabama a da se razlikuje od oktagona. Puno našpricanih boraca upitne kvalitete? Rekao bi da su to već vidjeli
  • KtcGoat
    2.9k
    Nek pricekaju do iduceg odlaska van, uzet ce "svabe" sve pojaseve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.