• veselko tenžera
    7k
    Nisam ni znao da postoji ova tema na Zoni. Znači da imamo dvije na kojima se može pisati o Hajduku.
  • Mali dioničar
    19.5k
    Smiješan umjetni klub kojeg nitko ne prati, ni familije igrača.Mr Anderson

Ljudi su prvi u 4. HNL središe Zagreb i imaju jako dobru školu nogometa.

Ne da nisu smiješan klub nego su jedan od najboljih "malih" klubova u Zagrebu.

Rebranding je loš, da.
  • Gringo
    739
    Smiješan umjetni klub kojeg nitko ne prati,Mr Anderson

Mali kvartovski klub u kojem treniraju djeca iz Vukomerca, Trnave, Borongaj Lugova, Volovčice..

Komentar ti je debilan.
  • Mali dioničar
    19.5k
    I ne samo to - krenuli su sa školom nogometa 2012 i praktički generički došli do seniorske ekipe, a sve dječje momčadi im sad igraju u jako dobrim ligama, a krenuli su iz zadnje.
  • Mr Anderson
    17.5k
    Komentar ti je debilan.Gringo

Ajde ne seri, znam ja dobro o čemu pričam i to sam napisao, a ti lupaš bezveze o nečemu nevezanom uz moj upis.
  • immerwieder
    1.6k
    i ne samo iz borongaja, vukomerca, trnave,
    nego u juniorima imaju i dečka iz manchestera, a u kadetima iz belo horizontea
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Kod nogometnih klubova ne postoji ono pravilo da naziv mora bit jasno različit od svih postojećih (pravilo npr kod političkih stranaka)? NK Zagreb City mi je malo bedasto kada postoji samo NK Zagreb
  • jedan u nizu
    17.3k
    a u kadetima iz belo horizonteaimmerwieder

ma taj je brat s Ferenšćice 1/1
  • Mali dioničar
    19.5k
    Kod nogometnih klubova ne postoji ono pravilo da naziv mora bit jasno različit od svih postojećih (pravilo npr kod političkih stranaka)? NK Zagreb City mi je malo bedasto kada postoji samo NK ZagrebTvrdica McTvrdi

A nije ti bedasto da samo u ZNS-u ima 2 Dinama, a tko zna koliko u Hrvatskoj?
  • Gringo
    739
    Ajde ne seri, znam ja dobro o čemu pričam i to sam napisao, a ti lupaš bezveze o nečemu nevezanom uz moj upis.Mr Anderson

Klub je dobra priča i klinci se prate, pričaš gluposti.
    Kog boli ona stvar kako se zove..

Čuj ti lika uspjeli su staviti krov i zamijeniti stolice...dopeljali su sa Jakuševca
    Jazavac smanji gemište ..još bolje javi se kad si na kampusu da te počastim.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

Pa i to među ostalim, pogotovo kad koriste šablonu grba i plavu boju. Zato pitam postoji li tako nešto u zakonu
  • Mr Anderson
    17.5k
    Čuj ti lika uspjeli su staviti krov i zamijeniti stolice...dopeljali su sa Jakuševca
    Jazavac smanji gemište ..još bolje javi se kad si na kampusu da te počastim.
    Gringo

Kaj je mikimaus, boli istina. Bio sam tamo dosta puta i sve što govorim je istina. Teren oranica, kućice i tribine ko da su s otpada dovezene, valjda se čeka da grad sve to sredi. Na domaćoj utakmici seniora nekakvih 5-6 domaćih teletabisa. Koja god zagrebačka ekipa tamo dođe ima 10 puta više navijača, pa i neke iz drugih županija. U gostima ih nitko ne prati.A ti me demantiraj ako možeš.
    Btw, ne prihvaćam piće od svakog mikimausa.
  • Mr Anderson
    17.5k
    u kadetima iz belo horizonteaimmerwieder

To su Brazilci s Kozari Boka.
  • Gringo
    739
    Kaj je mikimaus, boli istina. Bio sam tamo dosta puta i sve što govorim je istina. Teren oranica, kućice i tribine ko da su s otpada dovezene, valjda se čeka da grad sve to sredi. Na domaćoj utakmici seniora nekakvih 5-6 domaćih teletabisa. Koja god zagrebačka ekipa tamo dođe ima 10 puta više navijača, pa i neke iz drugih županija. U gostima ih nitko ne prati.A ti me demantiraj ako možeš.
    Btw, ne prihvaćam piće od svakog mikimausa.
    Mr Anderson

Stari moj ovaj tvoj upis stoji jedino ako si maloljetan..u suprotnom potraži stručnu osobu za razgovor o domaćim životinjama, omiljenim bojama i odnosu sa mamicom..
  • jedan u nizu
    17.3k
    U gostima ih nitko ne prati.Mr Anderson

Inace je opce poznata zagrebacka navijacka scena kvartovskih nizerazrednih klubova. Prica se uvijek o hordama navijaca koje putuju ZETovim autobusima u druge kvartove na teska i zamorna putovanja. Neki idu toliko daleko da cak i sjednu na vlak te odu na drugi kraj grada kako bi bodrili svoj kvartovski klub.
    U dane odigravanja utakmica, policijske snage su na terenu i grad je nemoguce proci bez da prodes nekoliko kontrolnih tocaka murije.

Jebemti zivot, dinamo ne moze skupiti 5 soma ljudi na domacoj tekmi, a ovaj prica o ekipi koja na gostovanjima prati nizerazredne klubove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.