• jedan u nizu
    17.2k

Ako nisi klon nekog starijeg profila, onda si tu 13 dana.

Pun mi je kurac politike, ustasa i partizana, senfa i mozemo, kekina i thompsona.
    Na dinamovom forumu.
    Jos cete i ovu temu zatvoriti zbog jebene politike.

Dam se kladit da je vecina vas ovdje navijala za medalju samo da bi docek bio organiziran i da bi mogli zapapriti mozemovcima.
    Da ste navijali za repku i rukometase, bolio bi vas kurac tko ce svirat, kao i mene.
  • blueslavonija
    66
    aj budi iskren sinek. samo to te tražim :) pusti ostale trlalababalan priče.
  • blueslavonija
    66
    pa da iz mojih postova se lako da iščitati da sam možemovac i za tomaševića :rofl:
  • don
    18.2k
    osvojena je medalja na Europskom prvenstvu, očekuje se doček u Zagrebu, priča se o željama rukometaša koji su tu medalju osvojili. Normalno.

samo da nitko ne ide u ekstreme i to je to.
  • marcio amoroso
    48.6k
    Dečki pročitajte uvod teme ako niste. Sljedeći post o politici je ban. Pa vi kako hoćete.
  • blueslavonija
    66
    iskreno to i nije politika. to su neke osnovne ili temeljne stvari koju i djeca razumiju. sportaši koji su osvojili medalju žele pjevača a političar (jedina poveznica s politikom) iz sebi znanih razloga u tri riječi skladane 1991. vidi fašizam i brani nastup pjevaču. ako je nama to politika jao siga nam :) recimo moji roditelji su stari ljudi koji su večeras čuli tu vijest da tomašević brani MPT nastup na trgu glavnog hrvatskog grada i ljudi su van sebe, vjerojatno će pit neke tablete za lakši san itd, itd...nema to veze s politikom, to su civilizacijska pitanja.
  • marcio amoroso
    48.6k

Ajmo 5 dana pauzice.
    Udario sam slučajan lajk. Itekako si nastavio sa politikom.

Ajmo dalje. Tko je sljedeći kandidat za odmor od 5 dana.
  • Kepec
    8.4k
    Ja znam da me sutra čeka pravi doček povratnika na Maksimiru, tribina na kojoj ću stajati i gledati prema terenu na kojem će se u jednom trenutku pojaviti Livi i zapljeskati prema Sjeveru. Tak bum se naježil da bu mi skroz svejedno kakvo je stanje par kilometara dalje.
  • Vrdjuka
    124
    A zasto docek ne organiziramo na Maksimiru, nakon tekme
  • don
    18.2k
    možda najgora ideja od osnutka foruma
  • Neron53
    2.4k

Zar ih Dinamo ne moze pozvati kao goste na tekmu i da izadju na teren prije tekme da ih se pozdravi?
  • Sajla
    17.3k
    bar Šoštarića na Maksimir, kad se već deklarirao kao dinamovac prije 3 dana. neka dođe do poluvremena, ili bar na kraj utakmice, daju mu dres, malo se pofotka i tako to ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.