• Baneki
    714
    A pobjednički koš za Švicarsku je zabio Roberto Kovač koji se nije uspio nametnuti u Ciboni.
  • Kwedi
    3.8k
    Srbi da pošalju D selekciju bili bi bolji od nas s NBA igračima. Al u zadnjih nekoliko godina i Zvezda i Partizan nafilavaju jako puno stranaca i mislim da im se to bude osjetilo kroz koju godinu na kvaliteti.
    Uzeti u obzir da im top igrači pune osim NBA i euroligaške klubove tak da trenutna selekcija je kod njih ofrlja u odnosu na mogućnosti.
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Jel ko budan i gleda mec Tysona i Roy Jones JR. :grin:
  • mniokl
    254
    Ja sam gledao Joe Joyce vs Daniel Dubois.Dubois udara snažno,ali nema vještinu kao Joyce i ovaj ga dosta lagano dobio,zatvorio mu oko i ovaj nije mogo nastaviti.Ako je ovo najbolje što Joyce može Hrgović bi bio veliki favorit protiv njega.
  • Kwedi
    3.8k
    Jedini pravi meč sinoć bio na RTL 2, Balboa i Drago
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Dubois ce sad morat nac nacin da popravi sliku, poznat je u svitu kao veliki izazivac za vrh i udarac. Joyce moze primit udarac nije razarac al vrlo nezgodan borac. On kontinuirano boksa cili mec, Hrga je izgubija od njega jednom. Takoder je primija teskih udarac od Hrge al izdrzljiv lik. Ugl neko od ta dva borca spada u onu kategoriju boraca sa kojima se El Animal zeli borit.
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Dario Šarić (26) proteklih je dana potpisao ugovor života, za sljedeće tri sezone u Phoenix Sunsima dobit će čak 27 milijuna američkih dolara.
  • mniokl
    254
    Znam gledao sam čak taj meč s Hrgovićem,boksao je bitno drugačije nego jučer.Pobjedio je podjeljenom sudačkom odlukom i to 48-47 odlučujući sudac,mislim prije 7 godina u WBS--u.To je nešto ko poluamaterski boks.Dubois protiv Hrge nema što tražiti za sada,klasu je ispod ali je jako mlad.
  • Simke
    497
    Veceras derbi u NFLu, Chiefsi-Buccsi. Mlada zvijezda Mahomes vs legenda Brady. Moglo bi biti zanimljivo..
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Veceras derbi u NFLu, Chiefsi-Buccsi. Mlada zvijezda Mahomes vs legenda Brady. Moglo bi biti zanimljivo..Simke

    Chiefsi se pate već 4 kola zaredom, i to protiv Pathersa koji nisu ništa poeebno i Raidersa koji su toplo-hladna ekipa.

    A Brady jest živuća legenda,istina ima kroz samu povijest boljih od njega, ali aposlutna definicija legende, 6 prstena od mogućih 9 , i 3 MVP osvojit.

    Mahomes bi nogak biti takva klasa, čak i boljan, samo da ga povrede ne zajebaju, kao i Burrowa prošli tjedan...
  • Bosna86
    11.5k
    istina ima kroz samu povijest boljih od njegaNavijač Dinama

    ???
  • Navijač Dinama
    7.3k
    po trofejima nema nitko, vkao veličina od igrača, od Brady je veći Jerry Rice, ali kao igrači (QB) su bolji i Manning, Montana.
  • Simke
    497
    Možda se i pate, ali i 9-1 skor nešto znači, dok Buccsi nemaju tu konstantu. Volio bih da bude egal, ali se nebi začudio ako utakmica ode prema blowoutu.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Buccsi nemaju tu konstantu.Simke

    Meni Bucsi još djeluju nekako neuigrano,pogotovo Brady i Fournette koji su u novom sistemu i nove playbook sheme.

    Volio bih da bude egal, ali se nebi začudio ako utakmica ode prema blowoutuSimke

    I ja isto, još je to utakmica kola, pa bi bio red da "izpoštuju" sa dobrom tekmom. :smile:
  • über alles
    1.4k
    Marino je najbolji svih vremena,njegove brojke i igra koju je igrao u ligi di qb nije imao nikakvu protekciju od strane sudaca ko danas su prica za sebe,plus cinjenica da je uvijek imao puno slabiju ekipu oko sebe za razliku od ostalih koji se dovode u tu pricu(jedino je Brees blizu po nekvaliteti suigraca).

    Cinjenica da on nema prsten je jedna od najtuznijih u sportu opcenito.


    Kaj se tice navedene utakmice mislim da Chiefsi to glatko uzimaju,Ariansov sistem je za qb-a sa topom u ruci ,a Brady to nije(pogotovo ne dns kad je na kraju karijere) i to se pokazalo kad god su se susreli sa ozbiljnim ekipama ove godine.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.