• Droljo
    24.6k

Dara Sisara. Našeg sela legenda...
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Mislim da svi zaboravljate kako su Patsi uvijek uzimali SBove, Brady je prvi SB uzeo protiv The Greatest Show-a, od zadnja tri osvojena uvijek je bila ista priča kako će protiv legion of booma, kako će zaustaviti MVP Matty Ice-a i prime Julia, kako misle zaustaviti nezaustaviljv napad Ramsa… Uvijek isto, igraju neuvjerljivo, nemaju hvatace, obrana je ok, Josh McDaniels je precijenjeni OC…. Na kraju dana, ako samo “Do your job!”, ne vidim problem za novu titulu….
  • über alles
    2.4k
    Ovo seahawksi uzimaju bez problema.

Steta kaj se nix ozljedio,bio bi bolji sb.

Patsi imali daleko najlaksi raspored cijelu sezonu(ukljucujuci playoff),realno imaju par vrhunskih igraca(gonzalez,maye,diggs,williams) i to je to.
  • emilperska
    14k

Ovo me podsjeća na emisiju prije finala LP 2016. gdje je Vojska i još neko od "analitičara" iznio 15 razloga zašto je Atletico u tom trenutku bolja momcad, a Prosinečki lagan kao ljetni gemišt dok lagano drijema u studiju, samo kaže: Ma Real to lagano dobiva..
  • Brusa
    4.1k
    koliko sam vidio na twitteru netko tko se zove bad bunny. Homoseksualac koji nastupa u haljini, ako sam dobro shvatio.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    to si možda u pravu za samu sezonu. Ali zato ih play off nije naučio, čitaj redom su dobili 5. Najbolju defanzivnu momčad lige ,pa drugu ,i onda i prvu . Tako da to ne pij vodu. A i one 3 utakmice koje su izgubili u regularnom dijelu su sve bile na jedan posjed . Meni se iznenadio da patsi dobiju i seahawkse
  • GOAT
    4.5k
    Ne mora se ni odigrati SB :lol: ali ako moram birati manje zlo neka ga Maye osvoji a Stafford dobije MVP

Ramsi su ove godine izgubili 3-4 utakmice zbog grešaka jebenih specijalnih timova, DB room skoro pa nepostoji. Ugasili su mi interes prema sportu sa tim svojim greškama.
  • über alles
    2.4k

Igrali su protiv dobrih obrana istina,al su isto tak igrali protiv uzasnih napada(ajde chargersi su nesto bolji ,al im je OL bolnica i nije igro Hampton).

I protiv svih su jedva prosli.

Seahawksi su dobili dvije legit ekipe(ninerse ubili,al ok nije bilo Kittela ,pa ajde uzet cemo to s rezevom bar malo).
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Pa pogledaj sve su utakmice na nož,bukvalno jedan posjed . Ja sam prezadovoljan sa onim što je momčad pasta pokazala a diner bowl je samo šlag na tortu. Doduše nisam zadovoljan nekim kako konverzativnim rješenjima i manjka muda McDanielsa. Neke njegove akcije na 3. Downu su bile baš jebeno kukavičke i neshvatljive.
  • NerminB
    765
    sto bi se reklo na zapadu nista novo :grin:
  • Pacho
    13.3k

Portorikanski Vladimir Kocis Zec
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.