• Praskaton
    5.3k
    Spavaš li mirno Tabinas?

Edit:Ne znam koliko će momak imat strpljenja bit na klupi.On je meni trenutno kvalitetom podjednak sa Sergijem.Ovom je veći plafon sigurno al Niko je za mene vrhunski stoper.Nebi volio da ode
  • veselko tenžera
    6.7k
    Oduševljen tehnikom ovog igrača. Imam osjećaj da je, uz Mišića, daleko ispred ostatka ekipe u odigravanju iz prve. Vidi se da fali iskustva na boku po nekim reakcijama, ali i više nego korektna back up opcija za beka kad je Valinčić zdrav.
  • austrijanac
    9.4k
    Kovi s njim treba stisnut ruku, iako mi je i danas dizao tlak.

Igrao mu je na beki najbolji, po njegovom filingu, te je pogodio s tim.
  • emilperska
    14k
    Fkt solidno izgleda na beku. Fali brzine, tezak mu je korak. Ali sve skupa jako dobro za stopera.
  • CastAway1986
    5.1k
    Bravo Niko jako dobra utakmica , mislim da ga se generalno malo potcjenjuje a nije losiji na stoperu od Domingueza..
  • krvaveoči
    37
    Solidno po meni,50% duela,samo 60% točnih dodavanja.
    Dosta je puta bilo frke tamo do kad nije FCSB malo pao,sve u svemu dobro je pokrio to.
    Mišljenja sam da je mikic odigrao tako da bi ga Kova vadio.
  • Fan
    1.9k
    Solidan, ništa više, ništa manje.
    Dosta krivih odluka, pomalo spor, ali tehnički puno bolji od recimo Gode na drugoj strani. Sjajna asistencija i još par top lopti.
    Kolega je zapravo najbolje sročio, jako dobro s obzirom na to da se radi o stoperu i svakako (bar mi se čini zasad) prva zamjena za Valinčića kad se radi o malo jačim tekmama.
  • Crni86
    19.5k
    Meni danas mozda najbolji na terenu. Da je malo brzi bio bi top bek.

Ne znam da li bi itko od nasih bekova mogo nadmasit onaj njegov centarsut ga 1:0, bas doktorski.

Prvo poluvrijeme ga je dosta mucilo kad je uz ssebe imao bakrara i ljubu koji su bili dosta slabi, kad su usli stojke i topa na tu stranu, gale je izgledao kao meunier iz najboljih dana.
  • Orc123
    14.7k
    Fascinantno je to kaj on meni danas bio bolji ofenzivno nego defanzivno....fino on to odrađivao prema naprijed, fali brzine ali ima jako dobar centarsut...problem je bilo sto je on dosta ispadao defanzivno kaj je cudno jer je stoper ali fali mu brzine...vise puta podvaljivanja iza leđa pa mu pobjegne igrac...tako je i kod gola.....

Inace sasvim korektno odigrao na beku, stovise prema naprijed daleko bolji od kolege sa suprotne strane koji je pravi bek ali prema naprijed slabo do nista.
  • Zagi
    14.6k
    Kolega sa druge strane ide u gužvu dok desni bek ima pistu ispred sebe. To je do postavke igre i jako nategnute igre na našu lijevu stranu.
    I on i Goda su bili okej, ništa više od toga. Pizdit ćemo ako ovako izađu protiv Osijeka.
  • mlinchica
    4.8k
    Fascinantno je to kaj on meni danas bio bolji ofenzivno nego defanzivno....Orc123

Baš. Dosta je išao visoko i dosta puta su mu prolazili iza leđa. Ali onih par driblinga i centaršut su bili za deset.
    Kao da si krilo stavio na beka, a ne stopera. :grin:

stovise prema naprijed daleko bolji od kolege sa suprotne strane koji je pravi bek ali prema naprijed slabo do nista.Orc123

A onaj prodor u nekoj 30. min, kad je cijeli zapad zaorio, niš?
    Ja imam filing da on ima upute da ne ide naprijed jer Arberu bolje odgovara tako. Ne znam, čudno je jer on to zna, igrao je u Rijeci ofenzivnije nego kod nas.
  • Georg Koch
    7.1k
    Da je malo brzi bio bi top bek.Crni86

Da je malo brzi, vjerojatno ne bi igrao beka, a sigurno ne bi igrao u Dinamu.
    Defenzivno je to dosta skripalo, mislim da skoro sve stk su ovi i zakuhali je doslo sa njegove strane.
    Ok predstava, tehnicki jako dotjeran igrac.
  • Crni86
    19.5k
    Da je malo brzi, vjerojatno ne bi igrao beka, a sigurno ne bi igrao u Dinamu.Georg Koch

Slozio bi se.

Defenzivno je to dosta skripalo, mislim da skoro sve stk su ovi i zakuhali je doslo sa njegove strane.Georg Koch

Vise prvo nego drugo poluvrijeme, ulaskom stojketa i tope je dobio malo vise suporta oa je to i bolje izgledalo.
  • GOAT
    4.5k
    Galexander-Arnold
  • Goncalo Santos
    3.2k
    Cini mi se da valincica nece bas cekati sigurna pozicija kad se oporavi. Gale meni vrhunski igra desnog beka, nevjerojatno mekan i tehnicki potkovan za jednog stopera. Prema naprijed isto opasan, pasovi iz prve fantasticni.

Jako ugodno iznenadenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube