• Dinamo Sector
    46
    Dobrodošao Paul.,razuvjeri nas svojim partijama i profesionalnim pristupom! :cheer:
  • Eduardo
    28.2k
    platili smo ga kao malo jaču octaviju superb.fakin

Samo što za tu lovu dobiješ Superb s garancijom... nadam se da ovaj nije uvezen s vraćenom kilometražom (mislim na godine, jel).
  • DiddyGuela
    5.3k

Posto je filipnac eventualno moze biti ladyboy. Ovi sa vracanom kilometrazom su najcesce igraci iz afrike.
  • Ijayi Atiemwen
    5.2k
    Ja nisam dobio malo d na mobitelu za njega, jel do mene ili nije nitko? :chin:
  • njurci10
    337
    nisam ni ja.
    Prosvercali su ga :lol:
  • The Undertaker
    9.5k
    Realno, ovo je potpuno nebitan transfer. Međutim, može Capelas napraviti čuda u školi ali će ga se ocjenjivati po tomu hoće li će Tabinas postati igrač ili neće. Ne znam što im ovo treba.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Sudeci po predstavama Mikica Tabinasu bi mogao biti lak posao nametnuti se do povratka Valincica.
  • Praskaton
    5.1k

Vjerujemo dnovinarima?
  • badjibadara
    8.6k
    Pripremnu utakmicu uživo je gledao i Paul Tabinas, novo Dinamovo pojačanje. Što Kovačević misli o njemu?

- Razmišljam sad o Steaui…

Sudeci po predstavama Mikica Tabinasu bi mogao biti lak posao nametnuti se do povratka Valincica.NitkoBitan

Galešić je tu zacementiran.
  • Marc
    808
    Loše preloše i bit ću zloban s ovim komentarom. Ciljamo na Ligu Prvaka a dovodimo trenera Sl. Belupa i drugog beka Vukovara. :sad:
    Ugl sretno i njemu i treneru i nama, i mogu zaželjet samo podršku, ali veliki mi je upitnik iznad glave za ovaj transfer. Nadam se da ga planiraju samo za B momčad.
  • FelceAzzurro
    1.3k

Tko će ga ocijenjivati po Tabinasu ako je nebitan transfer? Zašto? Zar ne treba biti neki konsenzus o igraču? Možda će Bobana ocijenjivati o Tabinasu?
  • krvaveoči
    33
    Od Tabinasa se očekuje da će za dva mjeseca doći u pravu formu i ispraviti nedostatke,nadam se da ne razmišljamo u tom smjeru. 2 mjeseca? Sta smo potpisali Carvajala da ga čekamo 2 mjeseca
  • Jos-Optimus
    8.9k
    tvoja logika je na razini vrtićkog djeteta.
  • Ljubo
    364
    ona malo naprednija djeca su čak i ispred.
  • krvaveoči
    33
    Postojali su, navodno, i neki prijepori oko liječničkog pregleda, koji su donijeli dvojbu, no, Zvonimir Boban presjekao je i podržao Capellasa i na kraju upalio zeleno svjetlo. U toj je priči neobično što je šef Škole 'doveo' igrača za prvu momčad, a taj će igrač direktno ugroziti poziciju igrača iz te iste Škole. Zbog Tabinasa će Noa Mikić opet stepenicu niže, igrati za juniore i tek ponekad, ako se ukaže šansa i potreba, ponovno za seniore. Bez obzira zadovoljava li Mikić Dinamove apetite i je li kvalitetom na razini na kojoj je trebao biti, trenutno je jedini igrač iz maksimirske Akademije, koji je 'primirisao' prvu momčad i neobična je odluka da mu na put stane - Tabinas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.