• rokikaciga
    9.2k
    To je bilo moje ocekivanje ali tako to nije prezentirano u novinama trenutno. Da se mene pita ne bih ga dovodio. Moze i Sergi beka odigrat, Soldo, Gale, Noa...jako nepotrebno.
  • Ljubo
    315
    Vidjeti ćemo, mene zanima oce li Noa igrati u Europi ove 2 tekme ili će Galesic biti taj. To će nam sve reci računa li se na malog ili ne.
  • Sajla
    16.4k
    i ta klauzula, odnosno spremnost da se o njoj pregovara, ima utjecaja na njegov status.
  • Zagi
    14.2k
    Jasno da ima, pa nismo djeca tu.
    Ili riješi ili van.

edit: tko mu je dao takav ugovor na potpis???
  • FelceAzzurro
    1.2k
    Ispravna odluka. Dečko još kaska za senior nogometom. Još više pure, treniranja i onda jedna posudba pa će možda biti nešto od njega. I da mu menadžeri prestanu puniti glavu.
  • Crni86
    19k
    Pa ko mu je stavio tu klauzulu u ugovor i zasto? :smile:

Tko je u ime kluba ponudio i potpisao taj ugovor? Nije si ga mali sam dao. Na kraju mali je ove sezone dobio priliku na beku tek kad su lisica i ktc (koji nisu uopce bekovi) dokazali da to ne mogu igrat. Znaci doslovce je dobio priliku kao neka zadnja rupa na sviralu.

Zasto bi sad mali ipak trebo vjerovat klubu? Vjerovati u nekakav plan razvoja?

Slazem se ja sa zagijem da nas nitko ne treba ucjenjivat, ali cinjenica je da smo se sami doveli opet u tu situaciju. Pod a nudenjem tog glupog ugovora i pod b sto nismo pokazali malom da nam moze vjerovat jer se opet sve radilo zbrda zdola. Ja prvi na njegovom mjestu nebi maknuo tu klauzulu jer ne bi vjerovao da postoji plan za moj razvoj.
  • Zagi
    14.2k
    Znaci doslovce je dobio priliku kao neka zadnja rupa na sviralu.Crni86

Što i priliči igraču koji vrijedi najviše 1m eura.

To više nije argument za kritiku Kove. Da sam SD, doslovno bi mu zabranio uvođenje Mikića.
    Nikakavi juniori, nikakvi kupovi po eng. Na tribinu, besplatne kokice.
  • Crni86
    19k
    pa sportski sektor i klub su mu dali taj ugovor…

Budi ljut na onog ko mu je dao to i potpiso.

I posteno, nemoj mu onda uopce dat priliku, a ne kad ti treba spasavat guzicu e odi mika igrat. Rpg glumi, ktc i lisica ne mogu pa odi ti igrat…

Svi su debili i mikic i jakir, ne znam ko je slijedeci.

Mali je dobio takav ugovor kakav je iz nekog razloga. Odnosno da lako ocito otide ukoliko se ne ispuni ono sta mu se obecalo. Zasto smo uopce dosli do te situacije je opet pitanje… Ukoliko mali ne valja zasto mu se ista uopce nudilo… A ocito je procijena da valja pa smo ga trebali nekako ostaviti… i da dodemo do njegovog povjerenjaa… do kojeg opet nismo dosli jer se radilo svakako

Isto zasto se i jakiri vjerojatno bune…

Tko je to sve obecavao i planirao, di je puklo. Znaju ljudi u klubu. Negdje u lancu puca po pitanju mladih igraca. Gdje je pitanje za Zvonu jer vjerujem da je on ovdje vatrogasac i najmanji problem
  • Zagi
    14.2k
    Budi ljut na onog ko mu je dao to i potpiso.Crni86

edit: tko mu je dao takav ugovor na potpis???Zagi
    Nedovoljno upitnika? Evo emoji :rage: :rage: :rage:

Smijem sada biti ljut i na igrača koji nakon kaj je dobio priliku očito ne želi revidirati za klub štetan ugovor?
    Ovo je ucjena kluba.
  • Sajla
    16.4k
    prema TM ugovor je zadnji put produžen 2.12.2025. ne znam koliko su to točni podaci i je li tako i u COMETu. nakon toga je igrao protiv Hajduka i Slavena u HNL, Betisa, te U21 Newcastla umjesto Lokomotive.
    ako su u 12. mjesecu on i njegov zastupnik inzistirali na zadržavanju klauzule, onda je to jedna sasvim druga priča.
  • Crni86
    19k
    hahaha a dragi, nisam vidio edit. Sori

Ugovor je potpisan cini mi se pod maricem prosle zime, nakon one epizode di je mali trebao otic

Smijem sada biti ljut i na igrača koji nakon kaj je dobio priliku očito ne želi revidirati za klub štetan ugovor?
    Ovo je ucjena kluba.
    Zagi
    Zasto bi ga revidirao kad se malog nije uvjerilo potezima da se vjeruje u njega i da postoji plan za njegov razvoj? Jedino sta se promjenilo u odnosu od prije godinu dana je kaj smo ostali bez oba desna beka i iduce dve zamjene su bile uzasne pa je mali dobio tek onda priliku…

Ne kuzim, zasto bi se mali odreko te klauzule kad i dalje mislim da on nema povjerenje u to sta mu se prica i prezentira.

cini mi se da je to ono automatsko produzenje trigerirano odredenom minutazom u seniorima
  • rioda
    12.7k
    prema TM ugovor je zadnji put produžen 2.12.2025. ne znam koliko su to točni podaci i je li tako i u COMETu. nakon toga je igrao protiv Hajduka i Slavena u HNL, Betisa, te U21 Newcastla umjesto Lokomotive.
    ako su u 12. mjesecu on i njegov zastupnik inzistirali na zadržavanju klauzule, onda je to jedna sasvim druga priča.
    Sajla

Bila je priča da je u 12. mjesecu samo aktivirana klauzula vezana uz njegove nastupe
  • FazeN
    5k
    ako su u 12. mjesecu on i njegov zastupnik inzistirali na zadržavanju klauzule, onda je to jedna sasvim druga pričaSajla

Ne znam jesu inzistirali na zadržavanju klauzule prije, to će znati samo Škegro i on, no u 12. mjesecu je potpisan samo aneks jer je bilo potrebno radi broja nastupa i minuta, što je uobičajeno kod mladih igrača.
    Nešto slično ima i Jakir, npr ukoliko ne odigraš određeni broj xy minuta, klub te može pustiti za manju xy cifru.
    Ako odigraš ide potpis aneksa.
  • Sajla
    16.4k
    i dalje mislim da on nema povjerenje u to sta mu se prica i prezentiraCrni86

u takvim okolnostima je suradnja gotovo nemoguća. možemo mu dati glavnu rolu u nadi da će na ljeto htjeti ponovo razgovarati o ugovoru, a možemo već sad tražiti alternativu. situacija je nezahvalna kako god okreneš.
  • Crni86
    19k
    slazem se, ali svaka strana ima svoju krivicu u tome. Glupo je sad samo malog pribijat na kriz, ima i klub svoje krivice

Mene samo brine sta je sad vec postalo normaalno da s nasim klincima neki problemi. Mikic, Jakir pa sad cekam da krene oko Horvata prica…. Vjerujem da medu klincima ima problematicnih i da agenti znaju odigrat istu tu ulogu, ali ako je to sve cesce i cesce pa i ak je jedan jakir recimo nesto reko za kojeg su svi govorili da je top decko, ful za dinamo, znaci da i mi kao klub radimo nesto pogresno.

Al ak je takva situacija, onda je opet kak zagi veli. Izvolis na tribine i dovidenja. A ne mi bi, ne bi, pa kaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet