• DiddyGuela
    5.2k
    Lik odigra 3 ozbiljne utakmice u nizu i ode zadnja loza. Mislim da je tu sve jasno. Svaka cast na igrackoj kvaliteti ali po tom kriteriju bi jos i Robi Prosinecki aktivno igrao.
  • Zagi
    14.1k
    nikakav igracOrc123
    Ne stavljaj mi riječi u usta. Točno nula puta sam tako nešto napisao ili insinuirao.
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    Ne tresite se, ozljeda nije ozbiljnija. Već protiv Nigerije bi trebao igrati.
  • Laugreano
    4.9k
    Ma slazem se s tobom. Evo i Gvardiolu noga pukla. Olmo svako malo ozljeden. Odmah sam znao da smo škart uvalili kad smo ih prodali.
  • NitkoBitan
    34.3k
    Evo i Gvardiolu noga pukla. Olmo svako malo ozljeden. Odmah sam znao da smo škart uvalili kad smo ih prodali.Laugreano

Kaj sve necu procitat... Da nam je barem taj skart ostao duze u klubu.
  • Ivdzo11
    8.8k
    No, prema prvim informacijama Bennaceru ništa nije puklo nego je riječ samo o istegnuću. Kad dođu nalazi s magneta, bit će jasnije hoće li ostati s reprezentacijom ili će se odmah vratiti u Zagreb kako bi se što prije oporavio za nastavak sezone.
  • Crusades
    20.9k
    Iznenađujuće, jedan doktor ovdje je već rekao da je gotov za ovu sezonu
  • OsamŠest
    6.6k
    Iznenađujuće, jedan doktor ovdje je već rekao da je gotov za ovu sezonuCrusades

Ako nema potvrde od @Doktor Kunić, ne uzimam za ozbiljno.
  • Doktor Kunić
    5.9k
    sad smo se čuli, osobno mi je javio da je sve u redu. Nisam insajder!
  • scooniepenn
    6.1k

Kako nakon ovakvog upisa tebe doživljavati ozbiljno. Jesi ti pročitao što si napisao prije postanja? Devedeset posto igrača tijekom karijere ima barem jednu ozbiljniju ili jako ozbiljnu ozljedu, i to ne samo u nogometu. Jesu li onda svi nakon te ozljede gotovi sa karijerama? Naravno da ne.
  • Kumerle
    2.1k
    Ismaël Bennacer, koji je u utorak rano u drugom poluvremenu utakmice osmine finala Afričkog kupa nacija 2025. (21. prosinca – 18. siječnja) između Alžira i DR Konga, pati od istegnuća tetive koljena. Njegovo sudjelovanje u četvrtfinalu protiv Nigerije čini se malo vjerojatnim, prema prvim izvješćima
    . - La Gazette

ozljeda mišića obično zahtijeva najmanje deset dana za ozdravljenje, što čini brzi povratak do kraja natjecanja nemogućim. Prema našim izvorima, Bennacer će danas podvrgnuti magnetskoj rezonanciji, uz daljnje testove koji će precizno potvrditi prirodu njegove ozljede i duljinu njegovog izostanka. Dok čeka liječničku presudu, koja će vjerojatno isključiti bivšeg igrača AC Milana iz utakmice protiv Nigerije, izbornik reprezentacije Vladimir Petković prisiljen je revidirati svoje planove.
    - Competition
  • DiddyGuela
    5.2k

Ne, ja tu ne govorim o "devedeset posto igrača" vec o jednom konkretnom igracu koji je u zadnje 3 sezone propustio gotovo 50% utakmica zbog razno raznih ozbiljnih i manje ozbiljnih ozljeda. Ociti zakljucak je da ima zdravstvene probleme koji ga koce da igra konstantno na najvisem nivou. Zato je sada u Dinamu a nije npr. ostao u OM ili Milanu. Jako me zanima izbor njegovog buduceg kluba. Rekao bi max. Turska a realnije SA. Naravno to ne znaci kraj karijere jer moras i ti malo napuhati i izvuci iz konteksta da bi opravdao svoj upis...ali kao sto sam rekao, tesko da ce on dalje igrati na najvisem nivou zbog tih nekih problemcica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.