• BBBaranja
    4.5k
    Evo mene nakon dugo vremena na ovoj temi,jedan zanimljiv par sa sutrašnjeg četvrtfinala kutije šibica..

Databox-Franko's 2 2.00

Franko's domaca ekipa predvodena nasim Pavlicem na golu,izbacila do sada vec dva favorita Kerschoffet i PP..dok Databox navodno dolazi dosta oslabljen na cevtrtfinale,koef je dobar za probati pa da vidimo..
  • BBBaranja
    4.5k
    Ubili ih 2:0 u zadnjoj minuti :cool:
  • Mihael2305
    976
    Vjerujem u Didov san trenutno, bivša pizzeria factory, protiv dečkiju iz Sesveta. Jučer ispali u Koprivnici, pa ne vjerujem da bi mogli što protiv Dide

Kakva cika-caka za 1:1
  • Filip85
    1.3k
    Snimka-zaslona-2025-12-30-150922.png

Ajmo DoljnjaZemljo...
  • NORTE
    21.7k
    Jedan prijedlog za zonaše, ako se nekome sviđa može probati.
    Tekma počinje za sat i pol u 20:30.

Euroliga košarka
    Barcelona - Monaco 2
    @2,30

Barceloni fale Clyburn i Shengelia, a Vesely je upitan.

Očajnu tekmu su odigrali u Bilbau bez ove trojice, doduše bez njih i nisu bili baš toliki favoriti, unatoč svemu (što i dalje imaju tri odlična igrača), bio je to dvoboj amaterskih momčadi u nekim trenucima tekme, a Barca je igrala protiv ne baš jakog protivnika.

Monacu ne fali nitko, imaju najviše zvijezda u svojoj povijesti i nedavno su dobili Real Madrida doma (ok nije sad to ne znam kakav uspjeh), ali mislim da je ovo svakako trenutak kad mogu pobijedit oslabljenu Barcu.
  • miro
    8.3k
    Bome za sada vrhunski pick
  • Praskaton
    4.9k
    Screenshot-2025-12-30-23-05-53-886-com-android-chrome-edit.jpg

General nakon bitke al da se pohvalim.Hvala za Monaco.
  • NORTE
    21.7k
    Hvala za Monaco.Praskaton

Nema na čemu, zato sam i stavio tu, da svi koji žele probaju poduplat ulog.

Najavio sam prije da ću povremeno napisat koji prijedlog s nešto većim koeficijentom, za ovaj sam unaprijed znao da ću ga tu predložit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.