• Mr Anderson
    16.1k
    Kako se palite na ovakve naslove. Zaboravlja se koliko je utakmica Beljo bio ispodprosječan i gdje mu je govor tijela bio ko da mu se neda živjeti. Znači, bolje bi bilo da se Kuleta u potpunosti ugasi jer je ovaj ipak puno plaćen?
  • prefontaine
    5.8k
    Zaboravlja se koliko je utakmica Beljo bio ispodprosječan i gdje mu je govor tijela bio ko da mu se neda živjeti.Mr Anderson

Nisu problem te utakmice. Problem su utakmice kad je prosječan ili iznadprosečan, govor tijela mu je kao da mu se da živjeti, a svejedno ga se vadi između 59. i 65.minute . Ili, u najsvježijem primjeru, vadi ga se minutu nakon što je zabio.

I ne, ne pričamo o riješenim utakmicama i situacijama "odmorit ćemo ga i zaštititi od ozljede"

Meni zastrašujuće djeluje podatak da Dion Drena Beljo i Bruno Goda imaju podjednak broj minuta nakon odigrane polusezone.
  • Crni86
    18.6k
    Zaboravlja se koliko je utakmica Beljo bio ispodprosječan i gdje mu je govor tijela bio ko da mu se neda živjeti.Mr Anderson

Koliko? Pa covjek ga rotira od samog start, jedna utakmica u cijeloj polusezoni …. Kaj je doso vec naduren? Mozda je ta konstanta rotacija i izbacivanje iz ritma i razlog sta je beljo takav?

Pa ugasio je nas trener obojicu ako nismo primjetili. Puno se sere po belji kao pristup ovo ono, a i takav je vise pridonosio igri momcadi od kuleta. Jer je takav tip igraca.

A kaj tek da velimo o ofenzivnoj igri momcadi gdje ko god je startao u prvih 11 je nazalost izgledao kao strano tijelo. Indikativno je kako su beljo i kule u istom trenu bili u top formi i u isto vrijeme ispali iz forme.
  • Brusa
    3.8k
    Indikativno je kako su beljo i kule u istom trenu bili u top formi i u isto vrijeme ispali iz forme.Crni86

Ovo je i meni jedna od najzanimljivijih stvari ove polusezone...
    Edit:
    I to kad su ispali iz forme, to je i s jednim i drugim izgledalo kao igramo bez napadača, uopće nisu u nikakvim prilikama bili (ako me sjećanje dobro služi)
  • Crni86
    18.6k
    ima jedan podatak.

Vidio sam ga na fejsu da beljo ove polusezone statitsicki ima bolju realizaciju od halaanda.
  • Zagi
    13.8k
    Ispali su iz forme kada je Hoxha ušao u prvu. Hoxha baš neda loptu.
    Ajd Beljo je zadnju tekmu pokazao da je shvatio kako treba napadati prvu stativu. Valjda će to sada biti bolje.
  • Laki424
    28
    Nekolicina ljudi je pisala o problemu “glave” kod Belje,neznam zašto se čudimo da je tako bilo ili još uvijek je. Trebali bi ljudi kojima je to posao znat to i znat kako to promjenit i utjecat,za mene je palac dolje dolazak Belje za novce za koje je došao.
    Trener nam je prijeko potreban,bas zbog takvih stvari.
  • don
    17.5k
    naslove. Zaboravlja se koliko je utakmica Beljo bio ispodprosječan i gdje mu je govor tijela bio ko da mu se neda živjeti. Znači, bolje bi bilo da se Kuleta u potpunosti ugasi jer je ovaj ipak puno plaćen?Mr Anderson

onda ga nemoj nikako ubacivat. Malo čega me je sramota u nogometu poput ovih izmjena.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Nekolicina ljudi je pisala o problemu “glave” kod Belje,neznam zašto se čudimo da je tako bilo ili još uvijek je. Trebali bi ljudi kojima je to posao znat to i znat kako to promjenit i utjecat,za mene je palac dolje dolazak Belje za novce za koje je došao.Laki424

Je, ajmo mi svi titrati jaja jer on ima problema s glavom. Jesu mu Nijemci titrali jaja kad je bio loš? Malo sutra, stari, plaćen si, isporuči što treba. Ne možeš, evo klupa, evo posudba, ima tko bude. Jebem ti, pričate ko da nam Beljo čini neizmjernu uslugu što je potpisao za nas pa mu treba ići stalno niz dlaku.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Ajd Beljo je zadnju tekmu pokazao da je shvatio kako treba napadati prvu stativu. Valjda će to sada biti bolje.Zagi

Upravo to, od početka sezone se krivo kretao u 16-ercu.
  • Mr Anderson
    16.1k
    Koliko? Pa covjek ga rotira od samog start, jedna utakmica u cijeloj polusezoni …. Kaj je doso vec naduren? Mozda je ta konstanta rotacija i izbacivanje iz ritma i razlog sta je beljo takav?Crni86

Jeli ti gledaš utakmice ili samo pratiš Sofa score?
    U 90% slučajeva je mijenjan opravdano. Ima masu - ne može zadržati loptu, ne može izdržati duel, ima visinu - ne zna udarit loptu glavom, okretnost i brzina - nula bodova. I pazi, njega su rotacije izbacile iz ritma? Ma, boga ti draga. Majstore, plaćen si, daj sve od sebe a ne se duriti jer te se mijenja (opravdano). Jeli se u Augsburgu durio? Možda je, pa je bilo klupa, pa posudba. Nije on Kane da vjerujemo kako će uvijek zabiti ma koliko neprimjetan bio. Radite od njega nekakvu žrtvu bez ikakvoga pokrića.
  • Crni86
    18.6k
    Radite od njega nekakvu žrtvu bez ikakvoga pokrića.Mr Anderson

Ne nego konstatiramo kako su zrtva svi napadaci.

Eto srece pa su kule i bakrar odradili fenomenalno kad je beljo bio los. Oh wait….

Jako zanimljivo je da su kule i beljo ispali iz forme u istom trenu. A ti onda i dalje prati govor tijela i jel neko ljut ili mrzovoljan, umjesto da pratis igru momcadi koja koji mjesec nije postojala. A svi se nasli srat u tim trenutcima po napadacima, kao da imamo messija i cra pa eto budu si sami asistirali i zabili…
  • Mr Anderson
    16.1k
    Jako zanimljivo je da su kule i beljo ispali iz forme u istom trenu.Crni86

Misliš da je Beljo igrao non-stop, a Kule non-stop sjedio na klupi bili bi obojica u formi.
    Problem je da niti jedan niti drugi nisu ni blizu onome što je nekad bio Petković i što većina navijača priželjkuje.
    Kule je živ u igri, ali ne zna, Beljo zna ali je trom i spor.
    Moje mišljenje je da smo preplatili mačka u vreći. Dao Bog da me razuvjeri.
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Prva utakmica u Rijeci, Istra kuci, zadnja Lokomotiva, oba derbija je ono što je Beljo odigro dobro, i ajde Fener iako tu dva krompira je zabio.

stvar je što smo vjerojatno svi očekivali da će biti takav svaku, a obzirom na plaćene novce i trebao je.

Kulenović osim Osijeka(2-1), Malma, Maccabia i prvog derbija je sve ostalo obzirom na ulogu u ekipi itekako ispuručio (možda ne golom ili asistencijom, recimo derbi zadnji gdje gol Hoxhe i njemu ide u CV tu utakmicu, ali i općenito nabijem na onu stvar ljude koji nogomet promatraju, dal nekog igrača,trenera i ekipu i ocjenjuju kroz prizmu statističkih podataka,statistike i xG-a) da se vidi da kad uđe da se i pressing napadački aktivira i pritiska se, krene se grist.

Beljo je plaćen sa bonusima i svime cca 7 milja, a ovo što ispuručuje je i isporučivao bez imalo pardona i sa manje gasa i bivši kapetan.
  • rokikaciga
    8.6k
    Beljo je plaćen sa bonusima i svime cca 7 miljaNavijač Dinama

Sa placom? Kao sto se i Kanga prikazivao skoro 4 milje u medijima? Jebote do prve pripremne utakmice ce nas ubit shizofrenija i doc cemo do 10 milja za Belju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.