• Mlađi referent
    14.9k
    Kako je cijela ova polusezona izgledala, a on je dvocifren.

Završit sa stilom protiv Lokse, malo pojačat na proljeće i ajmo to nabit na 20+ golova.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Jako mi je drago zbog njega . Svaka čast kralju, samo nastavi. Bez veze ga zamjenio
  • M94
    2.3k
    Da sam Beljo tražio bi odlazak iz Dinama.
    Nevjerojatno šta mu lik radi.
  • miro
    8.2k
    Pa ako bi našao nekog tko bi vratio 5 milja što smo uložili, ja bih ga odmah pustio
  • hardek
    7.8k
    Vidno ljut zbog izmjene. Trebao je dobiti jos 10tak minuta nakon gola
  • Kumerle
    2.1k

Moze se ljutit koliko hoce, lopta kod Lokse minutu, mi ju izborimo i nakon par sekundi napucamo na njega, a on jos uvijek nije uspio izac iz zaleda setajuci unazad. Nije se jednom vec bar 3 puta dogodilo u ovoj tekmi.
    Da ne spominjem dugu loptu u for koja ga u ledja pogodi. Mora on puno bolje.

Kule zasluzuje dobiti minute, nije nista losiji od njega, dapace.
  • Omake
    14.3k
    Beljo izdrži!
  • Dudu9
    1.9k
    Koliko ga dinamo platio jako slabe igre, a ne vidim bas da ce u budućnosti postati ubojit napadač, ona prilika kod zaleđa sve govori, stigla su ga 2 stopera dok ide sam prema golu
  • prefontaine
    5.8k
    Ovako sam ja "dozirao" Alberta Gilardina u AC Milanu u Football Manageru 2005. Čim zabije gol, vanka. Em dobar prosjek golova po odigranim minutama, em dobra ocjena bude jer ga izvadim netom nakon gola kad ocjena naglo skoči.

Zna Mario što radi, bravo Mario!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.