• Plava balada
    12
    Čeka nas zanimljiva zima...na žalost želim biti optimistično nerealan i nadat se da Soldo i Mudri neće napustiti plave.
  • kajjaznam
    351
    a ja se baš nadam da ostaje
  • Šime Cipol
    2
    Na temelju naših komenatra udaraju po prstima sve koji to zaslužuju.
  • mali M
    9.3k
    Ajde se samo nemojmo kititi sa nepostojećom titulom.. ne postoje "jesenski prvaci" to su tovari izmislili da opravdaju svoje postojanje svojim ovcama na tribinama...

Nadam se da ćemo svi sada odahnuti i već na pripremama dočekati novo ime na klupi

daj banirajte ovog tovara
  • emilperska
    12.8k
    Mi smo na zadatku koji se zove HRVATSKA!
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Ne razumijem tajming zadnje izmjene, ali ono nikako. Ako si im htio dat priliku onda si to trebao napravit 10 minuta ranije, ako si se usrao Lokomotive onda nisi trener za Dinamo.
    Utakmica prosjek prosjeka, 1 individualan potez i 1 greska protivnika. Sjajna obrana Filipovica u kljucnom momentu. Steta Zajca i okvira gola. Vodenje utakmice Kovacevic - 0.
  • Nolifer
    13.6k
    Clean sheet File, jesenski prvaci. + 3 boda, MPT na razglasu. Vikend bez stresa i pogodio strijelca na predictoru
    :cheer: :fire:
  • Xpert1992
    311
    Zadovoljan sam, da je bilo srece bila bi i petarda u mrezi lokosa. Stoperi i Vinlof izdominirali danas, sve pohvale.
  • don
    17.4k
    bravo za sjever.

zds!
  • Praskaton
    4.9k
    S ovakvom igrom mi u europi ne možemo dobit nikoga.
  • cibona
    7.3k
    Bravo za boyse! Tako se brani identitet kluba, grada i države :cheer: :clap:

Vikend će mi biti ispunjen samo zbog vaše geste. BRAVO!
  • emilperska
    12.8k
    Jedna od jačih poruka unazad 5 godina!

Odjebi od Dinama community manageru masonskih tiskovina i gradonačelniče!

Dinamo je osnovan na tradiciji i postulatima Emila Perške, a ne Marka Belinića!
  • Krulek
    1.1k
    Ovaj toplak je stvarno veliki navijač Dinama. Po njemu svaki Dinamov protivnik kojeg pobijede je loš i zato i pobjeđuju.
  • Marc
    770
    Nepopularno mišljenje možda, ali iskreno jako loša utakmica. Pol momčadi van tekme iznimka Zajc i Topić. Da Lokomotivu nije pokosilo dam se kladit da bi izvukli barem bod, a i ovako nas je spasio Filipović. Teška nabijačina i bez koncentracije. Kovačević ne znam kaj da kažem na izmjenu Belje odmah poslije gola, a i garmage time Mudražiji i Vidoviću. Uz to jos i Mišić ozljeda… Pišemo tri boda ajd dobro je..
  • FrodoJePurger
    554
    Nije loša utakmica bila ali nam je završnica za k...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet