• rokikaciga
    18.8k
    Vratio sam se i ja malo na FM, dugo me nije bilo.

Malo sam pogledao kako izgleda druga ekipa i dovoljno je samo baciti oko na ljestvicu. Ovo očekujem i u stvarnom životu za 12 mjeseci

7wAUvrP.png

Trener druge ekipe je Soldo. Leko je dobio posao u SV Ried.

Tu se trenutno Šunta najviše pokazuje kao igrač koij će dobiti priliku sljedeće godine jer Modrić ima sto godina.

u prvoj ekipi nije bajna slika. Pati liga, atomski Dinamo, a kiksamo.

KhEjOHG.png

Kiksevi Istra, Rijeka, Osijek. Tovare sam klepio 2-1 na školjci.

CesmRvA.png
    9VLJkX7.png

Liga Šampiona me drži zdravog na klupi

Viljareal u gostima 2-0 i 1-1 protiv Marseja na Maksimiru.

muj2szA.png
  • Twisted1
    1.2k
    Navodno rade na nekoj novoj Fifi... — Nolifer

Ako 2K radi novu igricu neku oko nogometa znači da bu takav fail bio s obzirom da im je NBA svake godine skoro isti gameplay — Zagreb1992

Samo kaj 2K ima dosta dobar gameplay ali igru uniste sa svim drugim — rokikaciga

Fifa je odabrala. Igru radi Delphi Interactive. Izlazi na Netflix Games

https://www.netflix.com/tudum/articles/fifa-mens-world-cup-2026-game-on-netflix
  • Filip85
    1.6k
    Ne kuzim bas to sa netflixom, moras imati aplikaciju ili pretplatu da bi mogao igrati na kompu ili ?
  • Twisted1
    1.2k
    Ne kuzim bas to sa netflixom, moras imati aplikaciju ili pretplatu da bi mogao igrati na kompu ili ? — Filip85

Ako imas pretplatu na netflix, možeš igrati preko netflix gaming servisa (trenutno je nedostupan u HR).

Koristiš mobitel kao kontroler i igraš na Tvu ili PC-u. Ovisi gdje se ulogiraš.
  • Droljo
    32.5k
    Mobilne se mogu skinuti i igrati besplatno preko Netflixa.
  • fakin
    6.9k
    ono što sam napravio s Dinamom je čudo. krajem 11. mjeseca zaostajao sam 16 bodova za tovarima, na kraju nevjerojatna serija pobjeda i naslov s 1 bodom prednosti ispred njih.

u jednom trenutku je to ovako izgledalo:
    11.png

i zadnja 2 mjeseca totalno ludilo:
    22.png

33.png
  • rokikaciga
    18.8k
    krajem 11. mjeseca zaostajao sam 16 bodova za tovarima — fakin

A mi se zalimo na Kovu...pih
  • Kruno
    1.8k
    Prelagan mi fm 26, u 3 sezoni dovedem Majera i Elangu i bez problema im das place po 120k tjedno.
  • Filip85
    1.6k
    7:2 protiv Gorice...wow...najviša pobjeda do sada koju sam vidio u FM 26 je 3:0 ili 4:1...
  • fakin
    6.9k
    3 gola jagušića, po 1 bakrara, belje, kuleta i autogol.

doveo sam jagušića, marca pašalića i kramarića, otišli su ljubičić, varela, rpg, ktc i čavlina,
  • Kikster22
    9
    Pozz ekipa imam FM 26 račun na EPIC Gamesu i kupio sam igru po prvi put i mislio sam da će mi biti zanimljiva međutim dosta mi je teška pa bi htio prodati Epic račun samo sa tom igricom ukoliko neko još nije uzeo, a ne želi dati 60e na nju, ja ju dajem za 20e.
  • fatalerror
    101

Ja sam u drugoj sezoni doveo Rubena Nevesa kojem se izašao ugovor za 75k tjedno uz ogromne bonuse. Kupio sam Jagušića za 4 milke na polusezoni jer sam prodao Stojkovića u arabiju za 7m. U trećoj vratio Kovačića također po isteku ugovora uz 110k tjedno. Nakon toga u PO CL ozljeđeno mi pola ekipe i ispadam od Bodoa. Trenutno u 1/4 EL u prvoj tekmi vani dobio Tottenham 1:0.
  • nkdz
    1.4k
    Vi koji igrate football manager kakav vam je sada nakon ovih zadnjih patcheva?
    Jel igrivo?

Ja sam nešto kratko odigrao kad je izašao ali sam zbog bugova i sučelja odustao i dobio refund.
    Malo sam pričekao ali me i dalje vuce da bi igrao pa gledam dali ima smisla opet kupiti.
  • rokikaciga
    18.8k
    Meni je igrivo al me nije primilo kao proslih godina. Vidim da je izasao onaj patch za nize lige HNLa. Mozda ozivim NK Zagreb nakon ovih diskusija danas :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.