• Kujtim Shalla
    7.8k
    Villara stavljati bliže golu a Ljubičića više na šest
  • Zagi
    13.7k
    Ljubičića više na šestKujtim Shalla

Recaro šest.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    :lol: a trenutno mu i je tamo mjesto
  • Masto
    551
    Po meni sinoć uživo ništa posebno guši loptu čeka s dodavanjem i proigravanjem, mozda jer sam svakako bio živčan
  • ElDorado
    8.3k
    Villara stavljati bliże golu a Ljubičića ne stavljati
  • Zagi
    13.7k
    Ljubo može Kuletovu ulogu. Na svježinu nešto možda ušićari.
  • Orc123
    14.2k
    Dugo sam mislio da ce se pojaviti onaj Villar s priprema koji je uvijek korak ispred protivnickog igraca, ali izgubio sam nadu za to. Ne znam kaj se dogodilo ali Villar kad uđe on samo komplicira, usporava, ne daje ritam nego ga usporava, defanzivno nonsalantan, spor.....

On je puno bolji igrac od onog sta pruza ali ocito mu neki kurac ne odgovara.
    Transferirao bi ga za 2 mil eura ili vise.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Na pripremama nas je malo receno odusevio. Znam da ima ono nesto. Ima taj vic, kreativnost, dribling i pronalazenje suigraca u prostoru. Mislim da bi nam bio od velike koristi u manjim HNL utakmicama, ali mi je recimo i protiv Lilea izgledao kao jedan od rijetkih koji je al pari sa njihovim igracima.

Koliko smo znali trpit neke igrace ne bi bilo fer da momka otpisemo poslije nekoliko mjeseci. Negdje se putem pogubio i u ovo malo danog vremena pokusava ispravit dojam na silu prtljanjem pa to ispada jos gore.
  • flexXy
    3.1k
    Meni je on osobno smijesan igrac, u HNL-u ima takvih kolko hoces. Ima dobra dodavanja ali sve ostalo je teski ocaj. Bez lopte mu je radijus kretanja 2m, za pare koje je placen je teski flop. Vrbancic je klasa za njega i jos nebi cvilio po medijima jer nije starter.
  • ElDorado
    8.3k
    Čak je netko tu napisao da je prije dve godine (valjda u Getafeu) bio u nekih top n defenzivnih igrača u La Ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.