• The Undertaker
    9.3k
    Količina kmečanja u medijima je obrnuto proporcionalna rezultatima i kvaliteti nogometa. To je, izgleda, univerzalno pravilo kojem mi, izgleda, nećemo izbjeći, ma koliko se Boban trudio.

Gospoština, struka, dignitet i posvećenost sebi i svojoj izvedbi je recept za uspjeh.
    Padanje pod utjecaj mentaliteta rulje, mediokriteta i neznalica je recept za neuspjeh.

Podrška Bobanu za ovo prvo.
    Kritika neimenovanom članu NO (pretpostavljam tko je) za ovo drugo.
  • T90d
    2.5k
    Po meni svakako nisu suci promijenili stav jer bi Crne kese i takvi nešto objavili, ali kad službeni klub digne glas onda se sluša.Niko1986

Sve ima svoju ulogu kako i zašto. Stvaran je pritisak od "navijača", pa ih službeni klub više ne treba jer imaju svog četnika u HNS-u, koji smije sve pričati, objavljivati video sa #sudaccam itd.

Možda bi klub reagirao, ali tko od nas zna kakve prijetnje stoje ako se progovori, bila je hajka na Bobana samo radi one izjave o Miškoviću na članskom danu. Sad zamisli da klub objavi priopćenje na tu temu ili ne daj Bože #SudacCam. Četnik iz Skradina, prijatelj mi Šikić (veliki obožavatelj Bobana), Mišković i njegov sportski direktor, bi jedva dočekali, radi toga oduzeti Dinamu najmanje 6 bodova.

Ali ajmo svi i dalje šutit I birati 18cm umjesto da mi njih ponizimo, da ih bude sramota kod vlastitih roditelja sjediti.

Koliko vas je spremno poslati upite sa svojim imenom i prezimenom prema HNS-u, novinarima, UEFI/FIFI? Malo.

Jedne nasilnike smo izbacili iz kluba, a sad su se pojavili drugi, ali sad isto trebaju novi ljudi koji će pomoći da ti nasilnici odjebu od našeg kluba.

Može, samo objaviti službenu objavu, sa njihovim linkom, repost. Nikakvo kršenje pravila.
  • Crni86
    18.1k
    nakon varazdina di nas je zeznuo pomocnik kod zaleda i goavni sudac koji je kod gola pustio da se faul izvede 7,8bmetara od mjesta.

Nakon sta nam protiv gorice nije sudio cistu ruku cabraje kao posljednjeg covjeka. I jos nekoliko diskutabilnoh odluka kojima smo se rugali ovdje - jedna je faul vinlofa gdje on pad prek igraca gorice koji vec lezi….

Nakon hajduka di isto tako nije suden cisti faul i crveni siguru za potezanje hoxhe.

Brzo zaboravljamo neke stvari. A ove stvari su direktno utjecale ili su mogle utjecat na krajnji rezultat. Ne pricamo o sitnim greskama, ovo su ogromne greske. Dva crvena protivniku i ocigledno stecena prednost protivnika kod postizanja gola gdje par minuta prije vraca stojkovica zbog pola metra razlike… Koliko je takvih “velikih” gresaka bilo u te 3 utakmice na nasu stetu? 0. A vi i dalj pricajte o slucajnostima. Naivno.
  • Brusa
    3.7k
    pa mislim da nije neimenovani, koliko sam shvatio čovjek je objavio na svom profilu na društvenoj mreži. Ja sam jučer na twitteru vidio sliku... samo ja nisam zapamtio kako se zove
  • The Undertaker
    9.3k
    Ja nisam (ne koristim te društvene mreže) a nisam vidio i da je netko od medija prenio objavu. Do tada je neimenovan.
  • vjeko1701
    21.2k
    Znači tvoja teorija je da su oni postali neuspješni jer su počeli kmečati? Ne znam baš, mislim da je potkradanje i devastacija kluba od strane njihovih uprava i lokalnih političara te dugovi koji su proizašli iz toga uzrok.
  • Praskaton
    4.8k

Ne vidim kako jedno isključuje drugo.Naravno da se trebamo posvetit sebi i radu da napredujemo jer Bog zna koliko toga bi trebalo poboljšat u Dinamovoj igri.

Neće Kovacevic sastavljat dopise i tražit strane suce.Zna se tko to mora radit.
    Ovo je kao da kažes ajmo se ne bavit shopovima i prodajom jer igramo užasno.

Mislim ok,po tebi očito nije prijeđena granica u kojoj nas se pravi glupima sve zajedno i uvjerava nas se da nema nikakve namjere u ovakvom suđenju.
  • The Undertaker
    9.3k
    To je kružni tok, jedno vuče drugo. Kmečanje je uvijek okrenuto domaćoj publici jer moraš opravdati svoje neznanje i nerad. Ako to publika (vlasnik) popuši, neadresiranje pravog krivca (uzroka) vodi ka neodgovornosti, o(p)stanku nesposobnih i njihovom trajnom parazitiranju.
  • rioda
    12.2k
    Meni je najgluplji argument u ovim raspravama zadnjih par dana oko suđenja taj da se "zna da u drugom poluvremenu nema više ništa od nogometa" i kao sami smo si krivi što nismo zabili u prvom poluvremenu. Glup mi je argument iz razloga što imamo primjer utakmice koju je sudio Siebert u kojoj se vidjelo da smo samo jedan korak udaljeni od normalne utakmice svih 90 minuta, a to je kvalitetno suđenje.
  • vjeko1701
    21.2k
    Apsolutno i ako će ikada vodeći ljudi kluba koristiti suđenje ili neke druge stvari kako bi pokušali prekriti svoje neznanje ili nesposobnost, na to se ne smije pasti. Ali ja to u Dinamu ne vidim. Ni traga.

Pa evo, prošle sezone se itekako imalo materijala svaliti neuspjeh na suđenje, i od strane ljudi iz kluba i od strane navijača. To se nije dogodilo.

Ali opet, to nije bio početak njihovog pada. Nakon skorog kolapsa su oni ušli u navedeni kružni tok u kojem su dan danas.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ali ja to u Dinamu ne vidim. Ni traga.vjeko1701

Ne vidim za sada ni ja. Zato i pišem dok je tako.
    Mislim, ne utvaram si baš da me netko previše zarezuje oko toga ali ne vidim što drugo mogu osim ovako javno i eventualno privatno onima koje znam.
  • vjeko1701
    21.2k
    Al ja ne vidim ni opasnost da bude tako. S druge strane vidim neke druge opasnosti koje se čine puno većima i puno bližima. Zato podržavam ovakvu reakciju navijača, influencera i nekih novinara na dosadašnje suđenje u ovoj sezoni. Po meni, ako postoji brojna i glasna zajednica oko samog kluba, klubu ne trebaju nikakve javne reakcije.
  • Plava stijena
    661
    Ako klub šuti u javnosti se stvara dojam da smo zadovoljni suđenjem i HNSovi suci i Layec mogu u miru nastaviti sa svojom operacijom guranja Hajduka. Da ne spominjem da će ova šutnja s vremenom rezultirati apatijom i rezigniranošću među vlastitim navijačima. I još jedna stvar je prošla ispod radara, a pretpostavljam da sada predstavlja uteg da se oglase iz kluba, a to je bila Bobanova izjava na članskom danu kada nam je odlučio mazat oči s onom ridikuloznom izjavom o "odličnom suđenju Ercega" na derbiju dole.
  • The Undertaker
    9.3k
    Nemam ništa protiv argumentirane kritike kakva je npr. bila Ljubićeva. Međutim, većina onog što čitam po medijima i po portalima nije takva.
    Ja osobno mislim odnosno mislio sam da ono na Mikiću jest siva zona ali, po meni, penal. Ali, ako Kolarić, Bebek, Layec i Skomina kažu da nije onda 99,99% nije i to svatko razuman (u klubu i oko njega) treba prihvatiti a ne to razvlačiti unedogled.
    Ako izbaciš video u kojem su selektivno prikazane samo ''krive'' odluke protiv Dinama, ako je dio toga ispravno dosuđeno, ako je dio siva zona i ako u videu imaš dijelove gdje se vidi nepoznavanje pravila onda je to, po meni, autogol jer se na neki budući video gdje će greška biti stvarna nitko neće osvrnuti.
    Ako je video namijenjen dizanju tenzija domaće publike onda se vraćamo na moj prethodni post, čemu to?

Ovo je samo jedan banalni primjer ali shvaćaš poantu...
  • ElDorado
    8.1k
    Jedina stvar s kojom se slažem s Olivarijem je - sudački kriterij. I oko tog kriterija nastaju sva sranja u HNLu. A kada se to još dešava u okvirima jedne utakmice onda nastaje kaos kao što je bilo ovo s tovarima. Znači mali dodir Bennacera na malom ciganu je faul i utječe na igru, a lomljenje zgloba i potezanje za ruku Mikića nije. Najveća greška je tako svaki slučaj gledati izdvojeno jer se onda može svašta diskutirati. Pola gospode navijača Dinama je srala po Mišiću i nekoj sramoti koju je napravio kad je primio za gušu onog debila od Majstorovića. A kaj ćemo sa svime kaj su tovari radili na ovoj tekmi? Pa jeote Raci, Šarlija i Mlačić, znači kompletna stoperska linija nije trebala niti završiti utakmicu AKO ćemo se držati kriterija s nekih drugih tekmi i drugih sudaca. I to je taj osnovni problem što onda ta francuska jebena korumpirana prevara uvijek sve opravdava. Na kraju ispalo VAR spasio regularnost. I to nije nikakvo kmečanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.