• Efes Pilsen
    14.1k
    Udara kad ga se ne sankcionira. Mlacic je svjetski dok moze zaustavljat kako hoce, a penale dobijat za dodir stopalima. Onda dode Europa, pa im se sude kartoni pa ide cudenje kriterija, pa je masni cetnik bezopasan naprijed jer mu se njegovo "gradenje" sudi svugdje osim u Hrvatskoj.
    Sve vec videno i nista novo, govna su analizirala kartone Ademija, ali im je promaklo masakriranje Uremovica. Valjda aklimatizacija, sta li..
  • Danko
    2.6k

To je to, tim više ne razumijem zašto ne tražimo strane suce, pogotovo sad je idealna prilika kad je njihov narativ da ih je kolarić htio zakinut , pa evo gospodo , oćemo strane suce pa da vidimo.
    Mi bismo ovu utakmicu, da su sudili strani suci, dobili bez da se pošteno oznojimo, uvjeren sam.
  • Crni72
    157
    U vezi Tovarića koji nas je izmaskrirao, najsmješnije je na kraju kaj ni on izgleda ne bu na more jer i ovi dole kao pizde na njega što je: priznao gol, dosudio penal i sudio zaleđe kod njihovog gola. Stvar je spasio VAR jer bi inače Hajduk bio "strašno" pokraden !??
    Takav antitalent od sudca i pizdurinu od čovjeka je i u ovoj močvari od HNS-a teško pronaći...
  • striko
    2.8k
    Junaci dobro oprao Kolarića, VAR sobu i Layeca. Također uputio poruku Bobanu da konačno kaže dosta je.
  • Masto
    532
    Jel moze netko izvuć situaciju žutog za bennacera ako vec netko nije izvuko
  • T90d
    2.5k
    Šta je najgore, sad će na nekoj od naših sljedećih utakmica oštetit protivnika i složiti će "sliku", vidite da sudci sude i za vas :monkey:
  • Plava stijena
    657
    Ovu situaciju nisam vidio u fazenovom uradku, a mislim da je vrijedna spomena:
    https://www.youtube.com/watch?v=X-6abF6chY0&t=562s

Znači sileđija Rebić prvo mučki s leđa nasrće na Bakrara, a tren poslije šamara s leđa Mišića po vratu. Ovo je crveni karton u svakoj civiliziranoj ligi. Direktno ispred govnara Tovarića. 14.33 na videu influenca boya Braneta.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Da je sudac pricao sa Stojkovicem kao s njima ovaj ne bi imao nijedan crveni karton.
  • Carrasco
    6.7k
    Znači sileđija Rebić prvo mučki s leđa nasrće na Bakrara, a tren poslije šamara s leđa Mišića po vratu. Ovo je crveni karton u svakoj civiliziranoj ligi. Direktno ispred govnara Tovarića. 14.33 na videu influenca boya Braneta.Plava stijena

Ovo je više crveni nego ono što je Mišić napravio protiv Rijeke, a Rebić nije dobio ni žuti.
  • Crni86
    18k
    Mucki iza leda…. Ovo je nesportsko ponasanje 1/1 jer je lik doso i iz cistog mira udario misica, misc i lasickas su si bar kaj dobacivali pa barem jedna olakotna okolnost.

Rebicu je oprosteno 10 zutih minimalno, a po meni je ovo za crveni karton.

Zasto siri kadar te situacije nigdje opet nije prikazan? Vidi se samo misic i dalje vise nista????
  • Peškaman
    8.3k

Evo i gif da ljudi ne moraju ulaziti po klipovima.

ezgif-com-video-to-gif-converter-(6).gif
  • javolimtebejako
    3.6k
    kako se nervozni Misic usuduje ovo napravit, svaku utakmicu je sve nervozniji..

rebiću smradino jedna
  • Crni86
    18k
    Utorkom ide sudacka analiza?
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Mene zanima kako će opravdati penal za Rijeku, a da nije za Dinamo, koji je vrlo slična situacija sa duelom Mikić-Rebić, ali puno blažim duelom i gdje je obrambeni igrač Vukovara puno bliže Oreču, nije ga Oreč pretrčao toliko kao Mikić Rebića.

Ako je penal za Rijeku , za Dinamo je još čišći penal i drugi žuti za Rebića, znači Dinamo nije oštećen samo za penal, nego i za igrača više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.