• vjeko1701
    21.2k
    Di ja pričam da klub treba bilo kaj napraviti?
  • The Undertaker
    9.2k
    7,8 isti kiki kad pišeš iza ponoći nakon piva. Ja sam bio na obje utakmice uživo.

Ako je već odlučeno na višem nivou, što onda klub , po tebi, može napraviti a da ima smisla?
  • The Undertaker
    9.2k
    Onda si promašio raspravu.
  • Paggini
    74.5k
    U zadnjih 18 utakmica prije Dinama, 11 utakmica su imali penal ili crveni za protivnika.

U utakmici s Dinamom tri školska penala se ne sude, a poništi se vjerojatno čist gol.

I još uvijek ekipa priča da nema zavjere, jednostavno su nam suci loši.

Pa opet ću postaviti pitanje - "zašto su loši samo prema protivnicima hajduga?"

Kako to da jedan Slaven nema 11 utakmica s penalom ili crvenim za protivnika?
  • vjeko1701
    21.2k
    Apsolutno nisam. Ni u jednom dijelu ove rasprave nije naglašeno da se priča isključivo o potezima kluba a ni tvoj prvotni post koji je pokrenuo raspravu ne ukazuje da se referiraš isključivo na službene poteze kluba.
  • Carrasco
    6.7k
    Ljudi, u pravu je lik. Trebamo šutit na ovu epsku pljačku dok oni dignu cijelu državu na noge zbog krivo dosuđenog auta.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    sve ok ,i ja se zajebem kad budem pod gasom. Nemoj samo ko Majki onim ciničnim protupitanjima trolerskim. :pray: ali evo kao prvo mora se tražiti kompletna komunikacija iz var sobe sa Tovarićem ,za početak . Pa da se vidi ko je dirigirao,ko je i zašto davao pogrešne kutove kamere ,sjeckao i šta se tu pričalo. Mislim da bi to bilo dovoljno. Jer nemoguće je da sve te odluke su išle nama na štetu. Da mi vidimo
    jedno a sudac drugo.
    To može klub za početak iako se nisi referirao na klub u postu ali kad već pitaš
  • ElDorado
    8k
    Tovarima je ponisten gol u Vž čini mi se zbog faula Livaje na centru u istoj akciji. Mislim da je Erceg sudio.

I jos jednom ja osobno za sve ovo vise krivim Bebeka nego Kolarica. Mislim da je Skomina rekao da kad te var pozove tesko mjenjas odluku vara. Kod penala konkretno sumnjam da su mu gazenje prikazivali. Stvarno bi trebalo cuti komunikaciju.
  • The Undertaker
    9.2k
    VAR snimke za poništeni gol i poništeni penal bi ionako trebale biti dio službenog izvješća sudačke komisije. Klub može, eventualno, tražiti VAR snimku prekršaja nad Bakrarom, ako to ne bude u izvješću.

Ali mi opet nisi odgovorio na pitanje. Ako je HDZ/HNS odlučio da će Hajduk biti prvak, što bi klub, po tebi, trebao poduzeti a da ima smisla? Misliš da će VAR snimke natjerati politiku da promijeni odluku?
  • OBIGB
    1.2k

Pitanje, nije provokacija…

Jel
    Moguce da je u trku Beni taknuo Gursija i posljedicno se krele saplelo o sebe samog? Gledam
    Snimku i kao da je Beni taknuo mamlaza?

Moze se raspravljat o intenzitetu, al ono, trk, kinetika, masa*brzina bla bla bla… par puta gledam i kao da ga je malo rebno Beni?
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Jel pronađen negdje kut kamere koji nedvojbeno pokazuje da je bilo kontakta kod poništenog gola?
  • Boycie
    3.7k

Moguce je. A moguce i da nije. Al nije moguce ponistit gol ako nemas jasan dokaz za ovo prvo.

Ja zelim malo vecu kompilaciju za analizu, kriterij, zuti oprosteni, snimke iz var sobe, jos jedan penal na Bakraru, mazenje Livaje i Kolarica itd... to se nece spomenut. Suma sumarum, Hajduk je zbog var-a spasen od sudacke nepravde. Takav ce biti zakljucak.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Kaj nema neke VAR kamere na istoku ? I gledao neki dan grčko prvenstvo ..lagano imaju 3D tehnologiju gdje se fino vidi offside i sve ostale stvar..kod nas je teško HNS-u uložiti u tako nešto
  • Bruh
    1.2k
    stave u koprivnici 3d tehnologiju pa im krave popasu kablove sa druge strane bez tribine
  • Derby
    664
    Pitanje, nije provokacija…

Jel
    Moguce da je u trku Beni taknuo Gursija i posljedicno se krele saplelo o sebe samog? Gledam
    Snimku i kao da je Beni taknuo mamlaza?

Moze se raspravljat o intenzitetu, al ono, trk, kinetika, masa*brzina bla bla bla… par puta gledam i kao da ga je malo rebno Beni?
    OBIGB

Moguće da ga je trknuo.

Pitanje je vidi li se jasno da ga je trknuo pa se na temleju toga poništava gol. Ako se na snimci ne vidi jasno da je trknut, na temelju čega je gol poništen? Odluku na terenu može donijeti na temleju nekakvog dojma ionog što misli d aje vidiio, ali kako se može VAR odluka donijeti na temelju dojma? Je li Kolarić vidio neku snimku koju mi nismo?

Pitanje je je li to bila očita sudačka odluka pa se zato VAR javlja i ukazuje Kolariću na očitu sudačku pogrešku.

Pitanje je koliko se vračamo unatrag, odnosno koliko ranije se provjerava situacija.

Situacija nije 100% čista, možda je 95%, a sudac ako želi uvijek se može pozvati na tih 5%.

Isto tako situacija sa Mikićem - što je tamo suđeno prvi put, što je suđeno nakon VAR-a? Je li sudio gaženje Rebića za drugi žuti izvan 16 ili je suđeno povlačene Rebića unutar 16? Pretpostavljamo ovo drugo. Nakon intervencije VAR-a poništava penal - VAR kao ukazuje na očitu sudačku pogrešku. Očita sudačka pogreška je faul Mikića, ali u tom njihovom naguravanju je prvo bio faul Rebića i to puno veći faul, pa kako onda možemo suditi faul Mikiću? Ako se i vraća vrijeme unazada i vidi se da je faul Mikića bio prije povlačenja Rebića, zašto se onda nije još malo vratio sekundu ranije i vidio gaženje Rebića za drugi žuti?

Opet situacija nije 100% čista, možda je 95% da je penal ili ranije drugi žuti Rebića, ali se sudac opet poziva na tih 5% gdje vidi faul Mikića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.