• CastAway1986
    6.7k
    Ja se i dalje nadam da ce se Gonzalo nametnuti nema potrebe da ga se otpiše odmah , jednostavno se nije još uklopio u ovaj sustav ali po svemu bi trebao biti klasa u ovoj ligi ..
  • Ljubo
    1.9k
    Soldo je za tebe doktor nogometa
  • Goncalo Santos
    4.8k
    Toliko sam navijao za villara, ali ovo danas protiv hajduka... ne zelim ga vise vidjeti da igra. Carini loptu, igra u nazad, lagano cupka i seta...

Mislim da on i dalje sebi u glavi misli da je ovo njegova liga da se sve vrti oko njega, dobro kaze kolega, soldo je za tebe iniesta.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Čak i neloš s obzirom da je dobio 10ak min. Bio skoro i asistent u onom fliperu ispred njihovog gola. Nije Gonzalo loš igrač. Glava je tu po meni veći problem. Je li podcjenio hnl ili što, to samo on zna.
  • rokikaciga
    18.9k
    Meni je danas bio cist oke..
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    On će biti pun pogodak kad tad ,samo strpljenja i ne brojati mu krvna zrnca . Nije on bezveze bio lider . Da staviš mišketa negdje i on bude rezerva nekom nebo ni njemu bilo pravo
  • Orc123
    17.5k
    Ja ne kuzim kaj ste vi danas vidjeli lose od njega...ove je vec kenjanje samo da se kenja.
  • Kruno
    1.8k
    Kako ce biti dobar kad igra na kapaljku.
  • Ljubo
    1.9k
    iritantno je kako letargično igra pogotovo u derbiju kada ganjamo rezultat, to me bas ljuti jer znam da bi mali Soldo za tih 20 min ginuo i sve ostavio na terenu. Ovaj mi izgleda kao uvrijeđena frajla koja nije spremna dati sve za ovaj klub.
  • Orc123
    17.5k
    gle, ja to nisam vidio....mozda ga gledamo samo pod povecalom.
  • rokikaciga
    18.9k
    Villar ima taj problem "govora tijela" kao i Petko jer ne divlja tijelom kao netko kao Stojke i onda mislis da ga boli kurac.

Meni je veci problem bilo Godino vracanje lopte.

Ako se ne varam Villar je nekoliko puta probio linije do RPGa/Topica
  • hardek
    13.7k
    Stvarno ne znam al meni je on grozan. Doduše ne znam da li zato što je loš ili na silu želi u maloj minutaži dokazat da je zaslužio više? Isto tako on i Mišić kao par u veznom redu nije ni imao neku veliku šansu za uspjeh
  • Ljubo
    1.9k
    A moguće je da sada vruće glave gledam možda krivo na njega, ali ne znam meni ne izgleda kao netko tko će dugo ostati u klubu i ostaviti trag.
  • Praskaton
    6.3k
    Ja ne kuzim kaj ste vi danas vidjeli lose od njega...ove je vec kenjanje samo da se kenja. — Orc123

Carini loptu.Uvijek mu treba dvije tri sekunde previše za odluku.Ne ide okomito kad ima loptu nego se vrti s njom.
    Ne kažem da nema kvalitetu.Da dobije par utakmica sa većom minutažom možda bi bio naš najbolji igrač al ovo što pokaže kad uđe je premalo.Soldo ispred njega sigurno
  • Jaki991
    689
    Ma solidan skroz danas, igrao je 20ak min, glupo izgubi jednu loptu i automatski ga se po tome pamti, odigrao par dobrih dodavanja i cak usao u par duela danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.