• rioda
    12k

Pitao sam Hrebaka čemu takav krov, kaže zbog troškova nismo išli na natkrivanje cijelog stadiona
  • jedan u nizu
    16.5k

Onda si zbog troskova mogao natkriti jednu tribinu ful, i ostaviti potencijal da se krov prosiri na druge tribine.
    Ovako si dobio krov koji je, pretpostavljam, tesko ili nemoguce prositi bez da ga gradis ispocetka, a ne pokriva nista.
    Vecinu vremena ce samo jedna tribina biti otvorena pretpostavljam.

Ne znam, meni to izgleda totalno bezveze.
  • Oluja
    5.8k
    Ako krov bjelovarskog stadiona ostane kakav je na renderima to nije samo bezveze nego teški idiotizam.
  • fakin
    2.2k
    Ovo je zaista teski kretenizam

2b05183a-0a37-49ca-83ed-0d88a55c1cb3.jpg?width=1400&height=850&mode=max
  • rioda
    12k

Ovaj dio čak izgleda donekle i ok, bez obzira kaj krov pokriva red i pol tribina... meni je najgore na ovim dijelovima iza golova, kaj tamo natkrivaju? Nema tribine, samo staza, valjda prilaz prema tribini. Totalna nebuloza, nefunkcionalno, samo estetski iz zraka izgleda dobro
  • Droljo
    23.2k
    To je suncobran a ne krov...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Nije mi to nikad bilo jasno, je li krov tako komplicirana i skupa stvar pri gradnji? Tipa radio se stadion u VG za Univerzijadu, koliko je to sad još ekstra koštalo da se nije moglo sve natkrit? Pogotovo u kontekstu malih stadiona, zanemarimo Gradski vrt i Maksimir.

Tako i ovo sad u Bjelovaru, koliko skuplje može bit da krov bude kako spada?
  • rioda
    12k
    Tako i ovo sad u Bjelovaru, koliko skuplje može bit da krov bude kako spada?Tvrdica McTvrdi

Najgore od svega je što su mogli natkriti cijele tribine s istim troškom koji imaju i sad, samo da su umjesto prilaza taj krov stavili iznad tribina.
  • Dzoni
    3.2k
    Naši stadioni su valjda alergični na funkcionalne krovove, ko da ih je kolega La Bomba projektirao
  • shameless86
    1.2k
    bara dovukao u šiju još jednog klinca..mouhamed dabo,kapetan u-17 senegala..dolazi 1.7
  • Facke
    7.1k
    Jurica Poldrugac bi trebal pojacati Rudes.
  • LA BOMBA
    677
    Nije mi to nikad bilo jasno, je li krov tako komplicirana i skupa stvar pri gradnji? Tipa radio se stadion u VG za Univerzijadu, koliko je to sad još ekstra koštalo da se nije moglo sve natkrit? Pogotovo u kontekstu malih stadiona, zanemarimo Gradski vrt i Maksimir.Tvrdica McTvrdi

Ne može biti tako skupo kad praktički svaki mali stadion u Sloveniji u prvoj ligi ima natkrivenu tribinu i većina već od kraja devedesetih. To su klubovi koji dolaze iz mnogo manjih gradova od Bjelovara.

Ne znam sad koliko je koštao krov specifično, ali npr. tribine na stadionu u Lendavi bile su izgrađene u 2006 za manje od 2 mil € tada.

l_1082588_1.jpg

Ovo mi je idealan tip stadiona za manje klubove. Imaš jednu natkrivenu tribinu, onda još jednu nenatkrivenu tribine gdje može staviti gostujoče navijačke grupe. Kapacitet 3000 ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.